До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виходить книжка найкращих фото Шупетт – кішки Карла Лагерфельда

Шупетт – найбільш відома і розніжена кішка у світі: у неї є дві асистентки, їй роблять манікюр, вона любить посуд Goyard і аксесуари Louis Vuitton. Знаменита кішка – зірка нової книжки фотографій, знятих Карлом Лагерфельдом на іPhone. Ці фотографії оприлюднюють вперше. Публікує світлини наприкінці листопада німецьке видавництво Steidl. Лагерфельд, який помер в лютому 2019 року, особисто вибирав фото для книжки і упорядковував їх.

"Я ніколи не думав, що зможу так закохатися в тварину", – сказав Карл Лагерфельд в інтерв'ю каналу CNBC 2017 року. – "Ви маєте побачити її. Ви відразу закохаєтесь в неї, бо вона неймовірна". В індустрії, населеній любителями кішок (серед них, наприклад, Грейс Коддінгтон і Джорджіо Армані), серед котячих є одна безперечна королева моди на ім'я Choupette ("цукерка" французькою мовою). "Вона як шикарна леді... зі своєю особистою асистенткою", – сказав Лагерфельд про свою вихованицю. "Є багато речей, які потрібно робити: мити очі п'ять разів на день, розчісувати її... Асистентка Шупетт працює на повну ставку".

Реклама

Книжку склали 53 фотографії, зняті Лагерфельдом вдома, в подорожах і навіть у літаках (Шупетт любить подорожувати). Коли кутюр'є запитали, як Шупетт змінила його життя, Карл Лагерфельд відповів: "Я думаю, що став кращим. Вона дає енергію. Коли вона поруч зі мною, я почуваюся немов заряджений телефон".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.