КУПИТИ КВИТКИ

Що дивитися на Netflix у листопаді 2024

Серед найочікуваніших кінопрем'єр Netflix у листопаді другий сезон політичного трилеру "Дипломатка", британська драма "Джой" про першу дитину, народжену шляхом екстракорпорального запліднення, та різдвяні ромкоми.

"Дипломатка"

Реклама.

Перший сезон трилеру "Дипломатка", що розповідає про політикиню Кейт Вайлер, яка стає новим послом США у Великобританії та потрапляє у вир політичних інтриг, закінчився тим, що Кейт (Кері Рассел) усвідомила: напад на британський військовий корабель не був справою рук ворожої нації, а був задуманий британським прем’єр-міністром. Тепер вона повинна це довести. У новому сезоні, обіцяє шоураннерка Дебора Канн, "все, що ми думали, ніби знаємо про Вайлер та її чоловіка Гела, змінюється, як і все, що вони думають, ніби знають одне про одного".

31 жовтня

"Зустріньмося наступного Різдва"

Події фільму відбуваються напередодні Різдва: головна героїня Лейла (Крістіна Міліан) мчить святковим Нью-Йорком, щоб встигнути на концерт гурту Pentatonix у передріздвяний вечір. Під час шоу вона сподівається відновити стосунки з Джеймсом (Кофі Сірібо), чоловіком її мрії та, як каже Лейла, "єдиним подарунком, який вона хоче під ялинку цього Різдва". Через весь фільм проходить відчуття магії та очікування, адже ми ніколи не знаємо, що трапиться з героями далі.

6 листопада

"Палкий сніговик"

Ще одна різдвяна романтична комедія розповідає про Кетрін (Лейсі Шабер), жінку, яка два роки тому втратила чоловіка та живе самотньо. Поки одного дня стається диво: Кеті чарівним чином, за допомогою свого шарфа, оживляє прекрасного сніговика (Дастін Мілліган), що постає в образі молодого чоловіка. Сніговик допомагає Кеті знову сміятися, відчувати та... кохати, оскільки двоє закохуються одне в одного якраз на час свят... і до того, як сніговик розтане.

13 листопада

"Джой"

Британський фільм "Джой" режисера Бена Тейлора присвячений реальній історії про першу у світі дитину, народжену шляхом екстракорпорального запліднення. "Джой" розповідає дивовижну історію народження Луїзи Джой Браун у 1978 році, першої у світі "дитини з пробірки". Фільм розповідається з точки зору Жан Перді (Томасін Маккензі), молодої лікарки-ембріолога, яка об’єднала зусилля з вченим Робертом Едвардсом (Джеймс Нортон) і хірургом Патріком Стептоу (Білл Найї), щоб розгадати загадку безпліддя, впровадивши ЕКЗ. Прем'єра стрічки відбулася на Лондонському кінофестивалі.

22 листопада

"Уроки фортепіано"

Дія фільму розгортається в 1936 році в Піттсбурзі після Великої депресії. "Уроки фортепіано" розповідають про життя сім’ї Чарльз, яку очолює голова родини Докер Чарльз (Семюель Л. Джексон) та про роль у їхньому житті реліквії, сімейного піаніно, яке документує історію сім'ї через різьблення, зроблене їхнім поневоленим предком.

Символічно, що "Уроки фортепіано" — сімейний проєкт, адже спродюсував фільм відомий актор Дензел Вашингтон, а обидва його сини працювали над стрічкою: Джон Вашингтон зіграв одну з головних ролей, а Малкольм Вашингтон виступив в якості режисера. Також у картині знялася легендарна джазова співачка Еріка Баду.

22 листопада

"Безумство"

Новий проєкт популярного актора і драматурга Колмана Домінго, володаря "Еммі", відомого своїми ролями у стрічках "Ма Рейні: мати блюзу", "Барва пурпурова" та "Якби Білл-стріт могла заговорити". У серіалі "Безумство" він грає Мансі Деніелса, медійного експерта, який мусить очистити своє ім’я, після того як він став свідком вбивства в глибині лісу Поконос. Щоб вижити, він повинен відновити стосунки зі своєю відчуженою родиною та втраченими ідеалами...

28 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.