До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться "Книжковий Арсенал"

Чудові новини для всіх поціновувачів літератури: з 22 до 25 червня в Києві відбудеться "Книжковий Арсенал". Нагадаємо, що торік через повномасштабне вторгнення фестиваль скасували, але цього року "Книжковий Арсенал" повертається — аби "знов об'єднати книжкову, літературну й мистецьку сцени та стати місцем для зустрічей людей книги", зазначають організатори.

Реклама

"Ми впевнені, що Книжковий Арсенал цього року потрібен як ніколи. Він має підтримати, посилити стійкість і надихнути усіх нас. Ми працюватимемо, щоб відбувся цей, можливо, найважливіший в Україні майданчик для зустрічі книги, читача та автора", — зазначає Олеся Островська-Люта, генеральна директорка Мистецького арсеналу.

Цьогоріч книжковий ярмарок буде організований в інший спосіб — якщо раніше свої новинки на ярмарку представляли саме видавництва, то цього року — книгарні. Серед учасників ярмарку — незалежні київські книгарні "Сенс", "Книжковий лев", "Закапелок". Особлива увага цього року була приділена секції "Воєнна література". У просторі ярмарку представлять добірку видань, створених ветеранами війни, учасниками бойових дій, членами їхніх сімей, книги про війну, видані після 2014 року.

"Книжковий Арсенал" відбудеться з 22 до 25 червня включно в Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.