До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кая Гербер запускає книжковий клуб в Instagram

У міру того, як жителі країн у всьому світі вже кілька тижнів перебувають на самоізоляції, ми всі шукаємо, чому присвятити себе в ці важкі часи — чи то випічка або в’язання, чи просто перегляд шоу на Netflix. Заповзятливіші беруть на себе відповідальність за створення почуття згуртованості, щоб впоратися з психологічним тиском від самоти. Зокрема, модель Кая Гербер оголосила, що відкриє книжковий клуб в Instagram, у межах якого обговорюватиме прочитане із шанувальниками.

Першою книгою для обговорення модель вибрала роман "Нормальні люди" — літературний хіт 2018 року, який написала 29-річна ірландська письменниця Саллі Руні. У творі відбиті нюанси дружби й любовний зв’язок двох підлітків під час навчання в університеті в Дубліні.

Реклама

"Щотижня я публікуватиму книгу у своїх історіях, а наступного тижня почну онлайн-трансляції — іноді з другом, письменником або гостем — щоб ми всі могли поговорити про книгу", — написала Гербер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.