До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика маленька брехня: перший трейлер нового сезону

Лауреат премії "Еммі", найпопулярніший серіал 2017 року, "Велика маленька брехня" показав трейлер другого сезону, який представлять на екрани вже в червні.

Кадр з другого сезону серіалу "Велика маленька брехня"

У тизері нового сезону з'являються всі дівчата з так званої "Монтерейської п'ятірки", які стикаються з проблемами, пов'язаними з подією в кінці першого сезону. Тепер життя персонажів Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц, Шейлін Вудлі і Лори Дерн тісно переплетені. "Вона до нас добереться, вона добереться до нас всіх. Брехня", – говорить Кравіц у трейлері.

Реклама
Кадр з другого сезону серіалу "Велика маленька брехня"

У трейлері також з'являється новий персонаж Меріл Стріп, вона грає матір Перрі, яка з підозрою ставиться до групи жінок. "Мій син мертвий. Я хочу знати, що сталося тієї ночі", – говорить акторка, коли розмовляє з Різ Візерспун. "Мені дуже хочеться запитати вас, але я не думаю, що зможу дізнатися правду, чи не так?" Це перша офіційна інформація про серіал, якщо не брати до уваги фотографій зі знімального майданчика, якими актори ділилися у своїх соціальних мережах. Що ж, здається багатообіцяючим.

Незважаючи на те, що творці шоу як і раніше приховують подробиці сюжету, від нового сезону варто чекати достатку драми і хаосу. Візерспун так прокоментувала його ще 2017 року: "Він дає нам можливість глибше вникнути в ці інтригуючі й заплутані стосунки сімей в Монтереї і донести більше своїх історій до аудиторії".

Прем'єра другого сезону серіалу "Велика маленька брехня" відбудеться 9 червня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.