До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер на римейк фільму Інгмара Бергмана "Сцени з подружнього життя"

Оскар Айзек і Джессіка Честейн знову з’являться разом на екрані в адаптації HBO культового фільму Інгмара Бергмана "Сцени з подружнього життя". Після виходу офіційного трейлера HBO підтвердили, що мінісеріал дебютує 12 вересня на каналах HBO і HBO Max. Світова прем’єра серіалу відбудеться на Венеційському кінофестивалі, де буде представлено кілька епізодів.

Оскар Айзек и Джессика Честейн в сериале Оскар Айзек і Джессіка Честейн у серіалі "Сцени з подружнього життя", 2021

Мінісеріал "Сцени з подружнього життя" — це адаптація однойменного фільму Інгмара Бергмана 1973 року. Серіал переносить історію шведського режисера 1970-х років у сучасну Америку. Честейн та Оскар утілюють персонажів, що їх уперше зіграли Лів Ульманн та Ерланд Джозефсон, — заможну подружню пару. У стрічці йшлося про різні періоди шлюбного життя пари. Створюючи сагу, Бергман ґрунтувався на власному досвіді, зокрема й на своїх давніх стосунках з Ульманн, яка була його музою і партнеркою. Вони були одружені з 1965 по 1970 роки.

Реклама
Лив Ульманн и Эрланд Юзефсон в фильме

Майже двохвилинний трейлер допомагає глядачам зрозуміти сюжет. Честейн та Оскар зображують молоду пару, що переживає весь спектр стосунків, перш ніж побратися, народити дітей і, в кінцевому підсумку, розлучитися. Неясно, що стало причиною розладу між подружжям, але є надія, що вони зможуть порозумітися. Мінісеріал "Сцени з подружнього життя" має всі шанси стати номінантом премій "Еммі" і "Золотий глобус" наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.