До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер фільму "Повага" — байопіку про Арете Франклін

Цієї зими на нас чекає яскраве враження — у прокат вийде байопік про королеву соул-музики, співачку Арете Франклін. Трейлер фільму можна побачити вже тепер, і він прекрасний; співачку грає Дженніфер Гадсон, лауреатка премії "Оскар" за роботу у фільмі "Дівчата мрії". Перед смертю у 2018 році Арета Франклін особисто затвердила Дженніфер Гадсон на головну роль у фільмі про власне життя — і перший трейлер Respect пояснює чому. Гадсон так пронизливо співає гіт Respect, і її голос так подібний до вокалу Франклін, що в слухачів напевно підуть мурашки по шкірі.

Сюжет фільму розповідає про кар’єру співачки: починаючи з періоду, коли вона підлітком співала в баптистській церкві її батька в Детройті, і до того часу, коли вона стала світовою зіркою в середині 60-х, підписавши контракт з Atlantic Records. Ще один ключовий момент байопіку зосереджений на внеску Арети в рух за громадянські права. Як говорить Гадсон у трейлері: "Ви маєте порушувати правила гри, коли ви не можете отримати мир".

Реклама

Нагадаємо, Арета Фраклін померла у 2018 році після тривалої хвороби. Їй було 76 років, і до останнього вона брала участь у роботі над майбутнім фільмом. За свою кар’єру Франклін отримала 18 премій "Греммі", а журнал визнав її найвидатнішою співачкою в історії. У байопіку також знялися Мері Джей Блайдж і Куїнн Латіфа. "Повага" вийде в обмежений прокат 15 січня. Режисер фільму — Лізль Томмі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.