До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Венеційський кінофестиваль 2024: Леді Гага на прем'єрі фільму "Джокер. Божевілля на двох"

На острові Лідо відбулася прем'єра одного з найочікуваніших фільмів Венеційського фестивалю — "Джокер. Божевілля на двох". Головною зіркою червоного хідника стала виконавиця ролі Гарлі Квінн Леді Гага. Вона обрала чорну бальну сукню Christian Dior Haute Couture, доповнену прикрасами Tiffany & Co., зокрема сережками і намистом з 18-каратного жовтого золота з діамантами.

Леді Гага

Ефектний образ у фірмовому стилі Леді Гаги — Mother Monster — завершував приголомшливий головний убір Philip Treacy з чорного мережива з кутюрної колекції 2001 року. Цікаво, що Венеційський кінофестиваль став першою публічною появою співачки та її бойфренда, філантропа і мільйонера Майкла Поланскі. Він супроводжував співачку і на фотоколі вдень, і ввечері на червоному хіднику, поступаючись місцем для спільного позування з Леді Гагою Гоакіну Феніксу, який зіграв роль Джокера.

Реклама
Леді Гага і Майкл Поланскі

Нагадаємо, "Джокер: Божевілля на двох" — сиквел стрічки "Джокер" Тодда Філліпса 2019 року. Прем'єра першого "Джокера" теж відбулася на Венеційському кінофестивалі, де фільм здобув головний приз — "Золотого лева". Нова картина розповідає про знайомство Джокера та Гарлі Квінн у психіатричній лікарні Аркгем та їхню втечу звідти.

Рейн Фенікс і Гоакін Фенікс
Тодд Філліпс, Леді Гага і Гоакін Фенікс

"Джокер. Божевілля на двох" вийде у світовий прокат 4 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.