До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Венеційський кінофестиваль 2024: Анджеліна Джолі на прем’єрі фільму "Марія"

На Венеційському кінофестивалі відбулася прем'єра байопіка "Марія" про оперну співачку Марію Каллас. У фільмі режисера Пабло Ларраїна роль оперної діви зіграла Анджеліна Джолі, а після показу глядачі оцінили фільм восьмихвилинними оваціями.

Анджеліна Джолі на прем'єрі фільму "Марія"

На червоній доріжці Джолі з'явилася у кастомному ансамблі Tamara Ralph, що складався з асиметричної драпірованої шифонової сукні та палантину зі штучного хутра. Образ доповнювала яскрава червона помада на губах. У розмові з британським Vogue перед прем’єрою Джолі сказала: "Я вирішила не копіювати образи, тому що вони належать їй. Її венеційські виходи завжди були приголомшливими, тож я вирішила віддати їй данину — по-своєму".

Події фільму "Марія" відбуваються у Парижі в 1970-ті і розповідають "бурхливу, прекрасну та трагічну історію найвидатнішої оперної співачки світу, пережиту та переосмислену нею в останні дні життя". Це третя картина у трилогії Ларраїн про знакових жінок — після "Спенсер" про принцесу Діану та "Джекі" про Жаклін Кеннеді.

Анджеліна Джолі і Пабло Ларраїн
Команда фільму "Марія"

Для Джолі ця роль стала викликом, адже вона вперше співала у кіно. На пресконференції перед показом вона зізналася, що "страшенно нервувала". "Я провела майже сім місяців тренувань, навчаючись оперному співу, тому що, коли ти працюєш із Пабло, ти нічого не можеш зробити наполовину. Він вимагає, щоб ви справді багато працювали, справді навчалися та тренувалися". На думку критиків, фільм має всі шанси стати претендентом на "Оскар", виводячи Джолі в гонку за найкращу жіночу роль вперше за 15 років. (Нагадаємо, вона отримала "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану в 2000 році за фільм "Перерване життя".)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.