До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі попрощалися з Гаспаром Ульєлем

19 січня стало відомо, що під час катання на лижах у французьких Альпах загинув Гаспар Ульєль, відомий нам за фільмами "Ганнібал: Сходження", "Святий Лоран. Страсті великого кутюр’є" і "Це всього лиш кінець світу". 37-річний актор зіштовхнувся з іншим лижником у місці, де з’єднуються дві траси. Він був без шолома й отримав серйозну травму. На вертольоті Ульєля доправили до університетської лікарні Гренобля, але лікарі не змогли його врятувати. За тиждень у Парижі попрощалися з однією з найяскравіших зірок французького кінематографа.

В Париже попрощались с Гаспаром Ульелем

Церемонія прощання з Гаспаром Ульєлем відбулася в церкві Сент-Есташ, а підтримати рідних і вшанувати пам’ять актора приїхали Катрін Денев, Луї Гаррель, Ізабель Юппер і Леа Сейду. На похороні також був присутній шестирічний син актора Орсо, день народження якого сім’я відсвяткувала буквально за кілька днів до трагедії.

Катрін Денев
Луї Гаррель
Леа Сейду
Анна Муглаліс
Ізабель Юппер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.