До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Каннах відбулася гучна прем'єра стрічки "Вбивці місячної квітки"

На Каннському кінофестивалі пройшла прем'єра одного з найочікуваніших фільмів програми — нової стрічки Мартіна Скорсезе "Вбивці місячної квітки". На червоному хіднику у цей вечір зібралися не тільки зіркові виконавці головних ролей — Леонардо Ді Капріо, Роберт Де Ніро та Джессі Племонс, але й зіркові гості. Серед них — Кейт Бланшетт у сукні Louis Vuitton, Наомі Кемпбелл в Valentino Couture, Сальма Гаєк у сукні Alexander McQueen осінь/зима 2023.

Kеонардо Ді Капріо, Мартін Скорсезе, Роберт де Ніро
Kеонардо Ді Капріо, Мартін Скорсезе, Роберт де Ніро

Реклама

Кейт Бланшетт
Кейт Бланшетт

Сальма Гайек
Сальма Гайек

Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

Кірстен Данст і Джессі Племонс
Кірстен Данст і Джессі Племонс

"Вбивці місячної квітки" — картина, робота над якою розпочалася ще п'ять років тому. Це екранізація однойменного документального бестселера журналіста Девіда Гренна 2017 року. В стрічці йдеться про розслідування серії смертей у індіанському поселенні в графстві Осейдж у 20-ті роки XX століття. Ці загадкові смерті були пов’язані з відкриттям родовищ нафти на цій території, що насправді відбулося в ті часи на землях корінних американців.

"Вбивці місячної квітки" — шоста спільна робота тандема Мартіна Скорсезе й Леонардо Ді Капріо. Знімали стрічку в Оклахомі, а компанію Ді Капріо в кадрі склали Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер та Джессі Племонс. Драматична і похмура, стрічка розповідає про темну, майже не досліджену главу американської історії, пише Variety. Cимволічно, що це перший фільм Скорсезе в Каннах з 1986 року — відколи на фестивалі було представлено його фільм жахів "Після роботи", який приніс йому звання найкращого режисера.

В Каннах "Вбивці місячної квітки" викликали найбільший резонанс серед усіх прем'єр — стоячі овації після показу тривали 9 хвилин. Фільм Мартіна Скорсезе виходить у світовий прокат 6 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.