До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усе, що відомо про перезапуск "Гаррі Поттера"

В кінці 2022 року студія Warner повідомила, що планує перезапустити сагу про Гаррі Поттера. Дійсно, HBO Max готують серіал за мотивами фільму, над яким працюватимуть разом з авторкою романів про Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Розповідаємо все, що відомо на сьогодні.

J.K. Роулінг працюватиме над серіалом

Є багато шанувальників, які були розчаровані тим, що у фільм не увійшли численні уривки з книг, або тим, що екранізація взагалі не дуже точно відповідає художньому світу роману Роулінг. Warner знайшли ідеальне рішення – приєднавши Джоан Роулінг до нового серіалу, аби не пропустити жодної деталі та забезпечити точне відтворення всіх сюжетних ліній. Так, вже відомо, що кожна книга серії буде перетворена на окремий сезон, а 7 сезонів цього шедевра вийдуть один за одним на платформі HBO Max.

Реклама

Джоан Роулінг тим часом зайняла місце виконавчої продюсерки серіалу. У своїй заяві вона сказала: "Відданість HBO Max ідеї збереження цілісності моїх книг важлива для мене, і я з нетерпінням чекаю, аби стати частиною нової адаптації. Впевнена, тільки телесеріал може забезпечити ту деталізацію, якої так чекають читачі".

Сюжет

Жодних подробиць про сюжет продюсери поки не повідомляють. Проте в коментарі Deadline генеральний директор HBO Max Кейсі Блойс сказав: "Новий серіал глибоко зануриться в кожну з культових книг, які так полюбили шанувальники в усьому світі".

Акторський склад

Заяви Джоан Роулінг щодо трансгендерних людей викликали не тільки суперечливу реакцію громадськості, але й розбіжності та розбрат серед акторського складу "Гаррі Поттера". Залишаючись вірними своїм переконанням, деякі актори, такі як Емма Вотсон і Деніел Редкліфф, кажуть, що більше не хочуть працювати з письменницею після її заяв, які Твіттер-сфера назвала трансфобними. Тим не менш, інші актори, такі як Джеймс і Олів’є Фелпс, які зіграли Візлі, нещодавно оголосили про свою підтримку проекту та готовність знятися в серіалі.

У будь-якому випадку, схоже, що на горизонті вже зовсім новий акторський склад. Ми не можемо дочекатися зустрічі з новими Гаррі, Роном і Герміоною.

Тизер

Минулого року HBO Max змусили буквально вибухнути інтернет, опублікувавши тизер серіалу. Тизер триває 40 секунд, впродовж яких ми знову занурюємося в чарівну атмосферу Гоґвортсу, а плаваючі свічки Великої зали літають буквально крізь екран, утворюючи ім’я Гаррі Поттера. Все це – під легендарну музику з фільму, написану композитором Джоном Вільямсом у 2001 році.

Відомо, що новий серіал глядачі побачать не раніше 2025 року – тож чекаємо подробиць.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.