До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Лілі-Роуз Депп новий коханий

Молодих акторів Лілі-Роуз Депп і Тіматі Шаламе називали однією з найяскравіших пар Голлівуду, попри те, що вони намагалися не афішувати своїх стосунків. Цей факт не заважав шанувальникам активно обговорювати всі їхні фото, що потрапляли в мережу, — від пристрасних поцілунків на яхті до кадрів з романтичних прогулянок.

Лілі-Роуз Депп і Тіматі Шаламе

Однак після півторарічних стосунків стало відомо, що молоді люди вже не разом, а тепер папараці приписують дочці Ванесси Параді й Джонні Деппа новий роман. За повідомленнями Daily Mail, новим обранцем Лілі-Роуз став актор Остен Батлер. Пару, що не соромилася виявляти свої почуття, бачили разом на вулицях Лондона.

Реклама
Остін Батлер і Лілі-Роуз Депп

Остін Батлер — зірка проєктів "Щоденники Керрі" і "Життя непередбачуване". Він народився в Каліфорнії в сім’ї головної бухгалтерки Лорі Енн і Девіда Батлера. Перші думки про кар’єру актора в нього з’явилися в 13-річному віці, коли на ярмарку в окрузі Ориндж до нього звернувся скаут і запропонував спробувати свої сили в індустрії розваг. Це заняття йому сподобалося і згодом Батлер почав відвідувати акторські курси. До роману з 22-річною Лілі-Роуз він мав 9-річні стосунки з актрисою Ванессою Гадженс. Пара розлучилася в січні 2020-го, але що стало причиною їхнього розриву — невідомо.

Ванесса Гадженс та Остін Батлер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.