До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 кінострічок з Блейк Лайвлі, які слід побачити

Акторка Блейк Лайвлі, перш за все, асоціюється з серіалом "Пліткарка", який зробив її суперзіркою. Але мало хто знає, що дівчина вперше з'явилася в кадрі в 10 років. 25 серпня Блейк Лайвлі, яка зараз знову при надії, виповнюється 32 роки, а Vogue.ua згадує ще 5 фільмів акторки, які варто переглянути.

Блейк Лайвлі у фільмі "Вік Адалін"
"Нью-Йорк, я люблю тебе"
В кіноальманасі, присвяченому Нью-Йорку, зіграли найвідоміші американські актори – від Наталі Портман і Шая Лабаф до Бредлі Купера і Орландо Блума. У п'ятій новелі, сюжет якої нагадує молодіжну комедію, з'являється і Блейк Лайвлі. У короткому метрі компанію їй склав актор Антон Єльчин. Режисер новели – Бретт Ретнер.
"Місто злодіїв"

"Місто злодіїв" – кримінальна драма Бена Аффлека, прем'єра якого минула 2010 року на Венеційському кінофестивалі. Сюжет можна описати коротко: четверо друзів успішно грабують банки, поки "в їхнє життя не втручається кохання". Блейк Лайвлі у фільмі зіграла сестру одного з грабіжників – матір-одиначку, яка займається проституцією і торгує наркотиками.

Реклама
"Приватне життя Піппи Лі"

"Приватне життя Піппи Лі" – один з найчарівніших фільмів 2000-х. Легка, розумна, зворушлива картина про Піппу Лі – літню жінку, яка переосмислює своє життя, радіє і шукає себе. Головну героїню грає Робін Райт, а ось Блейк Лайвлі виконала її в молодості: за сюжетом, героїня поринає у флешбеки і згадує бурхливу молодість – вечірки, секс і алкоголь. Блейк Лайвлі це амплуа дуже добре вдається.

"Бачу тільки тебе"

"Бачу тільки тебе" зняв Марк Форстер – автор кінокартин "Квант милосердя", "Бал монстрів" і "Всесвітня війна Z". Це історія про сліпу дівчину Джину (Блейк Лайвлі): Джина осліпла ще в дитинстві через нещасний випадок. Виросла, щасливо вийшла заміж. Уже в зрілому віці Джині проводять операцію і зір повертається до неї. Дівчина починає жити на повну, але цьому не радіє її чоловік: він, схоже, готовий на все, аби дружина знову стала залежною від нього. Роль сліпої дівчини далася Блейк Лайвлі непросто. По-перше, вона кілька місяців консультувалася зі своїми незрячими знайомими, по-друге, під час зйомок носила спеціальні окуляри, в яких майже нічого не бачила. Акторка розповіла, що з часом навчилася орієнтуватися на майданчику виключно за нюхом і відчуттями – і змогла розрізняти учасників знімальної команди, не бачачи їх.

"Проста послуга"

"Проста послуга" – дотепний фільм Пола Фейга, режисера "Мисливців за привидами" і "Копів у спідницях". Фільм розповідає про матір-одиначку Стефані (Анна Кендрік), яка веде відеоблог, де розповідає про зниклу кілька днів тому найкращу подругу Емілі (Блейк Лайвлі). Фільм наповнений чорним гумором і детективними інтригами, а спостерігати за дуетом скромної героїні Кендрік і розкутої, успішної Емілі у виконанні Блейк Лайвлі – окреме задоволення.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.