До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер другого сезону серіалу "Чому жінки вбивають"

Компанія Paramount+ випустила офіційний трейлер другого сезону "Чому жінки вбивають", запрошуючи фанатів зануритися в наступну частину оригінальної чорної комедії. Прем’єра серіалу відбудеться в четвер, 3 червня. Кожен з 10 епізодів шоу виходитиме щочетверга.

Відповідно до заяви Paramount+, у другому сезоні творець шоу Марк Черрі ("Відчайдушні домогосподарки", "Підступні покоївки") представить нові сюжетні лінії. Події серіалу розгортаються в 1949 році, а сюжет оповідає про те, що значить бути вродливою; про приховану правду за фасадами, які люди представляють світу; наслідки ігнорування суспільством і, нарешті, про те, на що здатна одна жінка, щоб стати своєю серед чужих. Також у другому сезоні повністю оновили акторський склад, до якого ввійшли Еллісон Толман, Лана Паррілла, Б. К. Кеннон, Джордан Крісті, Меттью Даддаріо, Вероніка Фалькон і Нік Фрост.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.