До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуліанна Мур у трейлері нового фільму Луки Гуаданьїно

Джуліанна Мур, Кайл Маклаглен і Міа Гот виконують головні ролі в естетській короткометражці "Нерішуча", яку зняли Лука Гуаданьїно і креативний директор Valentino, П'єрпаоло Піччолі. Джуліанна Мур грає письменницю Франческу. Та живе в США, але повертається до рідного Риму, щоб відвідати свою літню матір, а вдома зустрічає примар минулого.

Лука Гауданьїно не вперше співпрацює з модними домами. У його портфоліо: рекламні кампанії Fendi, Salvatore Ferragamo, Cartier, Ermenegildo Zegna. А ось для П'єрпаоло Піччолі, який виступив продюсером "The staggering girl", це дебют. Але дизайнер є не тільки продюсером: за словами Луки, він ще і в якійсь мірі натхненник фільму, адже короткометражка багато в чім присвячена архівним колекціям Valentino. Героїні Джуліанна Мур і Мії Гот рухаються по Нью-Йорку, а потім і по Риму в розкішних повітряних сукнях авторства італійського модного Дому.

Реклама

Прем'єра фільму "The staggering girl" відбудеться 15 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.