До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер документального фільму Netflix про Памелу Андерсон

Netflix представив трейлер свого майбутнього документального фільму "Pamela, a lovestory", у якому Памела Андерсон розповідає історію свого життя, зокрема, про оприлюднення її секс-запису.

Реклама

У лютому 2022 року Hulu випустив мінісеріал "Пем і Томмі", у якому висвітлив хроніку подій, пов'язаних з оприлюдненням секс-запису Памели Андерсон і Томмі Лі. Шоу отримало загалом позитивні відгуки від критиків. Однак Андерсон відмовилася зустрітися з будь-ким зі знімальної команди, щоб висловити свій погляд на скандал, який викликав сексистську реакцію проти неї у 1990-х.

Тепер зірка телесеріалу "Рятувальники Малібу" пропонує особистісний погляд на своє життя та кар’єру в документальному фільмі Netflix"Памела, історія кохання". Прем'єра стрічки відбудеться 31 січня.

Відповідно до логлайну, "Памела, історія кохання" — це інтимний та гуманний портрет однієї з найвідоміших у світі жінок, який розповідає про життя та кар’єру Андерсон. Хронологія подій охоплює різноманітні періоди життя акторки: від дитинства в маленькому містечку до міжнародної слави та статусу секс-символу. У фільмі представлені ексклюзивні інтерв’ю з Памелою, а також архівні кадри 1990-х років та записи з її особистих щоденників.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.