До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ми сім'я": актори серіалу "Друзі" прощаються з Метью Перрі

Одним із найзворушливіших моментів возз'єднання "Друзів" 2021 року був той, коли Метью Перрі — надзвичайно талановитий актор, який зіграв чудово саркастичного Чендлера Бінга — розповів про стосунки зірок серіалу після закінчення шоу. "Найкращий спосіб, яким я можу описати наші стосунки, це сказавши, що після закінчення шоу, на вечірці чи будь-якому публічному заході, якщо хтось із нас стикався один з одним, це був кінець — ми більше не спілкувалися з іншими людьми, — сказав він. — Ми просто сиділи та говорили всю ніч. Ми перепрошували перед іншими людьми, але вони всі мали зрозуміти, що ми зустріли когось особливого, і ми збираємося говорити із цією людиною до кінця вечора. Так це відбувалося з усіма нами".

Тоді цю думку підтримали п'ятеро його колег-акторів, з яких Перрі був наймолодшим. Й вони вкотре довели свою близькість у спільній заяві, опублікованій в People 30 жовтня, після смерті Метью Перрі. "Ми всі дуже спустошені втратою Метью, — йдеться в ній. — Ми були більше, ніж просто колегами. Ми сім'я. Є так багато, що можна сказати, але зараз ми збираємося взяти паузу, щоб пережити цю незбагненну втрату. З часом ми розповімо більше, коли зможемо. Наразі наші думки та наша любов із родиною Метті, його друзями та всіма, хто любив його в усьому світі". Через два тижні після смерті Перрі Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан і Девід Швіммер поділилися спогадами про свого друга.

Реклама

Вони були не єдиними членами родини "Друзів", які віддали шану Метью. "Яка втрата. Світ сумуватиме за тобою, Метью Перрі. Радість, яку ти приніс багатьом за своє надто коротке життя, житиме й далі. Я відчуваю себе дуже благословенною кожним творчим моментом, який ми розділили", — написала в Instagram Меггі Вілер, найвідоміша за роллю дівчини Чендлера, Дженіс, а Морган Фейрчайлд, яка зіграла матір Чендлера, сказала, що вона "з розбитим серцем. Втрата такого блискучого молодого актора — шок. Я висловлюю любов і співчуття його друзям і родині".

Була також заява від співавторів шоу Марти Кауфман і Девіда Крейна, а також виконавчого продюсера Кевіна Брайта. "Ми шоковані й глибоко, глибоко засмучені смертю нашого улюбленого друга Метью", — написали вони. — В це досі неможливо повірити. Все, що ми можемо сказати, це те, що ми щасливі, що він був частиною нашого життя. Він був блискучим талантом. Сказати, що актор сам створює роль, це кліше, але у випадку Метью немає правдивіших слів. З того дня, як ми вперше почули, як він втілює Чендлера Бінга, для нас більше нікого не було. Ми завжди будемо цінувати радість, світло, сліпучий розум, які він привносив у кожну мить — не лише у своїй роботі, але й у житті. Він завжди був найсмішнішою людиною в кімнаті. Щобільше, він був наймилішим, з відданим і безкорисливим серцем".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.