До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 найкращих моментів Чендлера Бінга в "Друзях"

В інтерв’ю 2022 року, яке він дав під час промокампанії своїх відвертих мемуарів "Друзі, коханки і велика халепа", Метью Перрі розповів про свою боротьбу із залежністю та про те, що він насправді хотів би залишити після себе. "Я хотів би, щоб мене пам’ятали як людину, яка добре жила, добре любила, — сказав він. — І головне — я хочу, щоб мене знали як людину, яка хоче допомагати іншим. Це те, чого я справді хочу. Якщо хтось прийде до мене і скаже: "Я не можу кинути пити, чи можете ви мені допомогти?" — я відповім "так". Коли я помру, я не хочу, щоб першими згадували "Друзів". Я хочу, щоб перше, що згадувалося, була моя людяність. І я збираюся прожити решту свого життя, працюючи над цим".

Реклама

Багато в чому бажання актора здійснилося. Після його трагічної смерті 28 жовтня у віці 54 років незліченна кількість колег, друзів і шанувальників розповідали про те, як їх надихала його публічна боротьба зі зловживанням психоактивними речовинами та бажання знищити стигму, пов’язану з розмовами про це. Але, визнавши його відвертість, люди також віддали належне його незабутній грі в культовому ситкомі 1990-х — і це було правильно. У ролі неймовірно тривожного, незграбного, хитрого й дотепного Чендлера Бінга Перрі незмінно викликав найбільше сміху в шоу, але також дав нам уявлення про біль і вразливість, які лежали просто під поверхнею цієї травмованої дитини, у якої розлучилися батьки. У його виконанні Чендлер здавався болюче справжнім.

Нижче ми згадуємо найкращі моменти Чендлера Бінга за 10 сезонів серіалу "Друзі", від того часу, як він опинився в пастці у вестибюлі банку з Джилл Гудейкр у сьомому епізоді шоу, до останньої фрази, яку виголосив у фіналі.

Буквально кожна сцена з Дженіс

Бурхливі стосунки Чендлера з його дещо набридливою дівчиною Дженіс, яку зіграла Меггі Вілер, були справжнім комедійним скарбом.

І кожна сцена з Едді

Едді у виконанні Адама Ґолдберга — безглуздий сусід Чендлера по квартирі у другому сезоні — мав одну з найкращих трисерійних сюжетних ліній серед запрошених зірок серіалу "Друзі". І деякі з найсмішніших моментів Чендлера в усьому серіалі відбулися у спільних сценах з Едді.

Той, коли він переїжджає до Ємену

Чи є щось, на що Чендлер не готовий, аби розірвати стосунки з Дженіс? Коротко кажучи, ні. Він ладен навіть на переїзд на Близький Схід.

Той, що з усіма сестрами Джої

Після того, як Чендлер напився і поцілувався з однією із сестер Джої, Джої розлютився, і, щоб заспокоїти його, Чендлер каже, що він, можливо, насправді закохується в його сестру. Однак проблема в тому, що він не впевнений, яку сестру цілував…

Той, коли він у вестибюлі банку з Джилл Гудейкр

Надзвичайно незграбна сцена, у якій Чендлер зустрічається із жінкою своєї мрії.

Той, коли він із Джулією Робертс

Одну з найкращих епізодичних ролей в "Друзях" зіграла Джулія Робертс. Вона виконала роль Сюзі Мосс у другому сезоні — однокласниці Чендлера, яка зустрічається з ним лише для того, щоб солодко помститися за те, що він висміював її в школі.

Той, коли він в наручниках

Стосунки Чендлера з босом Рейчел, Джоанною, призводять до того, що Рейчел застає його в доволі незручному становищі — і їй доводиться робити дуже важкий вибір.

Будь-який раз, коли він танцює

Танці Чендлера, коли йому щось вдається або коли він щасливий — це найкраще, що можна побачити на телебаченні.

Той, коли він біжить за Кеті

Є небагато кращих прикладів справжньої щирості, ніж той, коли Чендлер долав небезпечну смугу перешкод на вулицях Нью-Йорка, щоб просто привітатися зі своєю коханою Кеті.

Той, коли він лежить у великому ящику

Справжнім свідченням акторських здібностей Перрі є момент, коли Чендлера замикають у дерев’яному ящику, намагаючись змусити Джої пробачити його за поцілунок із Кеті. Попри те що в акторському арсеналі Метью — лише голос і вказівний палець, йому героєві все одно вдається бути найсмішнішим у кімнаті.

Той, коли Чендлер і Фібі цілуються

Фібі вирішує спробувати спокусити Чендлера в епізоді п’ятого сезону, щоб змусити його розповісти про свої стосунки з Монікою, і Чендлер погоджується на її гру. Найнезручніше перше побачення всіх часів.

Той, коли він освідчується

Звісно, найбільше дискусій викликала історія кохання Росса та Рейчел, але саме Чендлер і Моніка були справжнім серцем "Друзів", і їхня зворушлива сцена освідчення залишається одним із найкращих моментів в історії шоу.

Той, де він випадково погоджується переїхати до Талси

Чендлер намагається пояснити Моніці, що вони мають переїхати до Оклахоми, тому що він заснув на робочій зустрічі, — в цьому епізоді ідеальне все.

Той, що в костюмі зайчика

У цьому епізоді восьмого сезону на Гелловін Чендлер зазнає невдачі у своїй спробі одягнутися як Оксамитовий Кролик, а Джої одягається як Чендлер – образ, який легко зібрати.

Останній жарт

Перрі довелося вимовити останні слова в серіалі "Друзі", коли герої покинули легендарну вітальню востаннє.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.