До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кунакі і Венсан Кассель на Венеційському кінофестивалі

Венеційський кінофестиваль набирає обертів. До Італії прибула одна з найбільш обговорюваних пар року – Венсан Кассель і Тіна Кунакі, яка всього три місяці тому стала матір'ю. Вони відвідали прем'єру нового фільму Романа Поланскі "Офіцер і шпигун".

Тіна Кунакі і Венсан Кассель у Венеції

Для червоної доріжки Кунакі вибрала чорну мінісукню, оздоблену пір'ям, Armani Prive, яку доповнила великими сережками. Розкішне волосся дівчина сховала в акуратну низьку гульку. Шанувальники 22-річної моделі зазначили, що їхня улюблениця має бездоганний вигляд і швидко повернулася в форму після пологів.

Реклама

До речі, прем'єра самого фільму "Офіцер і шпигун" у Венеції не залишилася без шуму. Справа в тому, що його режисера Романа Поланскі звинувачують у розбещенні неповнолітньої і глава журі, аргентинка Лукреція Мартель, висловилася проти участі кінокартини в основній програмі. Тоді глава фестивалю Альберто Барбер став на захист картини та попрохав не плутати творчість з недоведеними фактами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.