До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе у трейлері стрічки "Король"

У мережі з'явився трейлер другого найочікуванішого фільму 2019 року після кінострічки "Одного разу в Голлівуді". Netflix представили перший тизер картини "Король" з Тімоті Шаламе в головній ролі.

Постер до фільму "Король"

Netflix представив офіційний трейлер до кінострічки "Король", в якому один з наймолодших номінантів на премію "Оскар", Тімоті Шаламе, грає Генріха V. Цей королівський епос – остання робота автора стрічок "Ровер" і "Машина війни", Девіда Мішо. Режисер написав сценарій разом з Джоелом Едгертоном. Майбутня кінокартина – це адаптація історичних п'єс Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V". У цій історії Шаламе постане перед глядачами в ролі норовливого принца Гела, який успадкує владу після смерті його батька-короля.

Реклама
Тімоті Шаламе в фільмі "Король"

"Король" був однією з головних тем для розмов у кіноіндустрії деякий час після того, як зібрав безпрецедентний акторський склад. Крім Шаламе у фільмі з'являться: Джоел Едгертон, Роберт Паттінсон, Бен Мендельсон, Шон Гарріс і Лілі-Роуз Депп. Прем'єра довгоочікуваної стрічки відбудеться в межах Венеційського кінофестивалю.

З виходом цієї картини і "Маленьких жінок" майбутня зима точно перетвориться на напружену гонку за нагородами для акторів покоління Z.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.