До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе зіграє у новому фільмі Веса Андерсона

10-й повнометражний фільм Веса Андерсона The French Dispatch як завжди порадує зоряним акторським складом завсідників Андерсона. Але цього разу до Білла Мюррея, Тільди Свінтон і Френсіс Макдорманд приєднаються три новачки: Бенісіо дель Торо, Джеффрі Райт і Тімоті Шаламе.

Тімоті Шаламе

Незважаючи на чутки, The French Dispatch не буде мюзиклом. Зйомки фільму заплановані в Ангулемі, столиці регіону Шаранта на південному заході Франції. Відомо, що події нового фільму відбуваються відразу після Другої світової війни в Західній Європі. Поки що деталей сюжету немає, але американський режисер, що славиться своїми стилем, естетикою і безпосередністю, напевно представить неординарний погляд на історичні події. Виробництво картини почнеться в лютому 2019 року. Є ймовірність, що в фільмі також візьмуть участь Бред Пітт, Наталі Портман і Леа Сейду.

Реклама
Вес Андерсон

Незважаючи на те, що Вес Андерсон вже довгий час живе в Парижі, The French Dispatch стане першим фільмом режисера знятим у Франції. Проте, у нього є досвід роботи в Європі: "Острів собак" був випущений в лондонській студії 3 Mills Studios, а більша частина зйомок картини "Готель "Гранд Будапешт" проходила в німецькому місті Герліц.

Що стосується Шаламе, то кар'єра молодого актора стрімко йде вгору. Після приголомшливого успіху фільмів "Леді Берд" і "Називай мене своїм ім'ям", за головну роль в останньому він отримав номінацію на премію "Оскар", акторові надійшло багато вигідних пропозицій. Так, в жовтні в прокат вийшла картина "Гарний хлопчик", де він грає разом зі Стівом Каррелом. Також Тімоті знімається в драмі "Король" – масштабній історичної драмі, де він зіграє короля Генрі V. "Король" з'явиться у прокаті 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.