До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе та Армі Хаммер зіграють у продовженні "Називай мене своїм ім’ям"

Через два роки після того, як стало відомо про продовження фільму "Називай мене своїм ім’ям", режисер Лука Гуаданьїно підтвердив, що Тімоті Шаламе, Армі Хаммер та інші актори повернуться, щоб знову зіграти свої ролі.

За словами Just Jared, у недавньому інтерв’ю La Republica Гуаданьїно розповів, що до пандемії COVID-19 він почав роботу над довгоочікуваним продовженням, однак кризова ситуація тимчасово зупинила проєкт. "До коронавірусу в мене відбулося відрядження до Сполучених Штатів, де я зустрівся зі сценаристом, якого дуже люблю й ім’я якого не хочу називати, щоб почати роботу над продовженням фільму, — повідомив він виданню. — На жаль, нам довелося скасувати наші плани".

Реклама

Під час інтерв’ю режисер оголосив, що оригінальний акторський склад прилучать до продовження фільму. "Звісно, мені дуже приємно працювати з Тімоті Шаламе, Армі Хаммером, Майклом Штульбаргом, Естер Гаррель та іншими акторами, — сказав Гуаданьїно. — Усі вони будуть у новому фільмі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.