До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Збулося: "Друзі" повертаються

Це офіційно: через місяці після 25-ої річниці запуску серіалу "Друзі", акторський склад возз'єднається виключно для спеціального випуску платформи HBO Max. Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер повертаються на знімальний майданчик серіалу "Друзі", щоб вшанувати культове шоу, яке добігло кінця 2004 року.

Мабуть, це возз'єднання було найбільш жаданим і очікуваним в історії телебачення. Variety повідомляє, що шість зірок серіалу отримають щонайменше 2,5 мільйона доларів за участь у проєкті.

Реклама

"Гадаю, ви могли б назвати цей епізод "Той, де всі знову зібралися разом" – ми возз'єднуємося з Девідом, Дженніфер, Кортні, Меттом, Лізою і Метью для спеціального випуску HBO Max, який представлять на платформі разом з усією бібліотекою "Друзів", – сказав Кевін Рейлі, директор контенту в HBO Max і президент TBS, TNT і truTV, в заяві. – Я дізнався про "Друзів", коли шоу перебувало на ранніх стадіях розробки, а тоді мав змогу працювати над серіалом багато років по тому і був радий бачити, що він завойовує популярність у глядачів з покоління в покоління".

Спеціальний випуск, а також всі 236 епізодів серіалу "Друзі", будуть доступними після прем'єри нової серії на платформі HBO Maх. Шоу, без сумніву, стане важливою частиною для популяризації сервісу. Хоча останній сезон вийшов понад 15 років тому, дослідники ринку заявили, що "Друзі" були одним з найпопулярніших шоу на Netflix. Також раніше Warner Bros. Home Entertainment розповіла Variety, що продажі фізичних і цифрових версій "Друзів" потроїлися з тих пір, як з'явилися новини, що серіал покине Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.