До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге

Актриса Скарлетт Йоганссон стала мамою вдруге — радісною новиною поділився її чоловік, комік Колін Жост, який спершу прохопився про це на одному з вечірніх шоу, а потім уже розмістив допис в Instagram: "У нас народилося немовля. Його звуть Космо. Ми його дуже-дуже любимо".

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

Парі вдавалося до останнього приховувати вагітність Скарлетт Йоганссон. На пізніх строках, коли делікатний стан був уже добре помітний, вона перестала відвідувати публічні заходи, навіть пов’язані з прем’єрою блокбастера "Чорна вдова" з її участю.

Реклама
Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

Нагадаємо, що Скарлетт Йоганссон і Колін Жост вже чотири роки у стосунках, а чоловіком і дружиною стали лише рік тому. Для пари це перша спільна дитина. Також вони виховують шестирічну дочку Йоганнссон від першого шлюбу. Сам Жост якось сказав, що друзі відмовляли його від шлюбу й дитини, але він щасливий, що все так склалося.

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост



Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.