До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон – найбільш високооплачувана актриса Голлівуду

Журнал Forbes любить і вміє рахувати чужі гроші. Цього разу його редакція підрахувала доходи найбільш високооплачуваних актрис і переможницею цього року стала Скарлетт Йоганссон. Зірка останньої частини "Месників" обігнала в цій гонці Емму Вотсон, торішню переможницю, і Анджеліну Джолі, яка зайняла друге місце з прибутком 28 мільйонів доларів.

Скарлетт Йоганссон в фільмі "Месники: Війна нескінченності"

Скарлетт Йоганссон заробила цього року близько 40 мільйонів доларів. Зібрати цю суму актриса змогла, перш за все, завдяки ролі Чорної вдови у фільмі "Месники: Війна нескінченності", прем'єра якого відбулася в квітні. Також в десятку Forbes увійшли Дженніфер Лоуренс, Джулія Робертс, Кейт Бланшетт, Різ Візерспун і Міла Куніс.

Реклама
Скарлетт Йоганссон в рекламній кампанії Dolce & Gabbana Beauty

Нагадаємо, що зірка 33-річної Скарлетт Йоханссон засяяла 2003 року. За роль в "Труднощах перекладу" актриса тоді отримала премію BAFTA в номінації "Найкраща актриса", а серця шанувальників підкорила грою в драмі "Дівчина з перловою сережкою", в якій вона зіграла служницю Грит, музу голландського художника Яна Вермеєра. Потім в її кар'єрі трапився Вуді Аллен з його "Матч-Пойнтом". Йоганссон відразу стала однією з його улюблених актрис. З 2008-го року американка стала частиною всесвіту MARVEL, а її Чорна вдова закохала в себе мільйони.

Кадр з фільму "Дівчина з перловою сережкою"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.