До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон залишає кіновсесвіт Marvel

Скарлетт Йоганссон засмутила шанувальників кіновсесвіту MARVEL — у подкасті The Goop, авторкою якого є її колега Гвінет Пелтроу, вона заявила, що залишає проєкт, який зробив її однією з найбільш високооплачуваних актрис на планеті.

Реклама

"Глава закінчена — я зробила все, що мала зробити. Крім того, повертатися і грати персонажа знову і знову протягом десяти років — це унікальний досвід", — розказала Йоганссон про свою героїню Наташу Романофф, яка загинула 2019 року в серії "Месники: фінал". Після цього акторка зіграла ще відважну рудоволосу супергеройку у стрічці "Чорна вдова", яка повністю присвячена її життю та становленню.

Також у підкасті Скарлетт розповіла, що стала частиною кіновсесвіту, коли їй було всього 26 років, і ця роль подарувала їй справді народну популярність. Цікаво, що спочатку на цю роль планувалося взяти Емілі Блант, але вона тоді була зайнята у проєкті "Подорожі Гулівера". Йоганссон підписала контракт у 2009 році й за понад 10 років співпраці з'явилася у дев'яти фільмах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.