До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про новий серіал "Ідол" с Лілі Роуз-Депп

У Каннах відбулася прем'єра найзірковішого серіалу цього літа "Ідола" с Лілі Роуз-Депп у ролі попзірки Джоселін, яка переживає нервовий зрив та аб'юзивні стосунки. Новий серіал творця "Ейфорії" Сема Левінсона показує, як зіркова слава породжує нещастя. Чому варто подивитися "Ідол", який виходить вже в червні, читайте нижче.

Реклама

Лілі Роуз-Депп грає співачку на ім’я Джоселін, яка, ймовірно, нагадає глядачам Брітні Спірс. Джоселін обожнюють фанати й папараці, і вона готується до свого повернення після психічного зриву минулого року, коли втратила матір під час світового туру. Тепер її команда прагне компенсувати свої втрати. Танці мають бути сексуальними, на обкладинці альбому вона має бути майже оголеною, і команда Джоселін не зупиниться ні перед чим, щоб отримати те, що вони хочуть. Тобто слави і ще раз слави.

"Ідол" порушує важливу тему: що музична індустрія робить з молодими жінками, і як вона не здатна захистити їх від експлуатації... Новий серіал HBO — це витвір яскравого творчого дуету — Сема Левінсона, творця популярного серіалу "Ейфорія", і музиканта The Weeknd. В інтерв’ю журналу W Сем Левінсон розповів про те, як з’явилася ідея серіалу: "Абель (The Weeknd) прийшов до нас із ідеєю. Він сказав одну річ, яку я запам’ятаю назавжди: "Якби я хотів заснувати культ, я міг би зробити це". Він мав на увазі те, що його шанувальники завжди були настільки відданими, що пішли б за ним будь-куди. Це було зародження ідеї The Idol: що відбувається, коли попзірка закохується не в того хлопця, і ніхто не говорить про це".

Сем Левінсон, Лілі Роуз-Депп та The Weeknd на прем'єрі в Каннах
Сем Левінсон, Лілі Роуз-Депп та The Weeknd на прем'єрі в Каннах

Певніше за все, після свого виходу у червні серіал стане головною темою в недільних вечірніх розмовах у соціальних мережах, адже порушує найактуальніші теми сучасної попкультури: аб'юзивні стосунки, зворотній бік слави та об'єктивація жіночого тіла. Cтворити атмосферу похмурого, спокусливого й дуже небезпечного Лос-Анджелеса творцям серіалу допоміг оператор Арсен Хачатурян, який нещодавно працював над фільмом "Цілком та повністю" Луки Ґуаданьїно.

Героїня Лілі Роуз-Депп — вразлива, емоційна, податлива. 23-річна акторка та модель, донька культових акторів Ванеси Параді та Джонні Депа, чудово грає Джоселін на кожному етапі її емоційного стану, незалежно від того, чи вона ридає наприкінці напружених відеознімань, чи танцює в нічному клубі в екстазі. Але в цьому світі завжди є хтось, хто прагне скористатися цим.

Коли вона зустрічає персонажа The Weeknd, підступного власника нічного клубу на ім’я Тедрос, який помічає її на танцполі, він вирішує, що може зробити її не лише зіркою, але й своєю зіркою.... Вона буквально провалюється в його задушливу хватку: їхні стосунки здаються їй коханням, але збоку показані як абсолютне знущання. Мало хто, окрім найкращої подруги й помічниці Джоселін Леї, справжнього голосу розуму (роль якої грає Рейчел Сеннотт) та її креативного директора Ксандера (Трой Сіван) — здається, дійсно бачить, якою є Джоселін.

Лілі Роуз-Депп знімається в кіно понад 10 років, розпочавши кар'єру в 2014 році зі стрічки "Бивень", де вона знімалася зі своїм відомим батьком. В її біографії — знімання з такими потужними партнерами, як Тімоті Шаламе в "Королі" (2019) і Кіра Найтлі в "Тихій ночі" (2021). Безумовно, наразі саме "Ідол" — її найгучніша роль, на втілення якої потрібна була неабияка сміливість.

В інтерв'ю Vice акторка зізналась, що їй подобається грати незалежних, сміливих жінок, які завжди йшли проти суспільної думки. "Працюючи над образом, я думала про кінозірок 40-х років, таких як Лорен Беколл і Джин Тірні. Вони, заходячи в кімнату, не починали поводитися, як інші, щоб натовп почувався комфортно. У них завжди була впевненість у певному дискомфорті, який вони могли викликати в людей. Я почуваюся так само, і не збираюся змінюватися..."

Ймовірно, "Ідол" сподобається тим глядачам, які свого часу закохалися в "Ейфорію". Цей яскравий серіал зробить саме те, чого прагнуть його автори: змусить людей говорити про нього.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.