До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у січні 2023 року

Стильна готична драма з Крістіаном Бейлом та Джилліан Андерсон, адаптація бестселера Елени Ферранте "Брехливе життя дорослих " та приквел "Відьмак: Походження крові" — розповідаємо про найцікавіші прем’ єри січня, які можна подивитися на Netflix.

"Блідо-блакитне око"

Реклама

Готичний трилер Скота Купера — одна з найсподіваніших стрічок наступного року. Події відбуваються в 1830 році. У Військовій академії США стається серія вбивств, і армійський ветеран Август Лендор (Крістіан Бейл) проводить розслідування з допомогою молодого кадета Едгара По (майбутнього відомого письменника), що захоплюється окультизмом. Окрім Бейла, у стрічці знялися Джилліан Андерсон, Шарлотта Генсбур та Люсі Бойнтон. Фільм не ґрунтується на реальних подіях, проте використовує вигадку, щоб дослідити правду, знайому кожному, хто гортав сторінки По: справжні страхіття рідко мають легкі пояснення, пише Vanity Fair. Судячи з перших кадрів, на нас очікує стильна костюмована драма, що занурить у готичну епоху 30-х років XIX століття.

cічень

"Жінка і смерть"

Жінка, якою керує помста, шукає вбивцю свого чоловіка, та їй належить відкрити найпотаємніші й найстрашніші секрети свого містечка... Головну роль у цьому драматичному детективі грає німецька акторка Анна Марія Мюе ("У центрі Німеччини: НСП", "Берлінські лягаві").

5 січня

"Брехливе життя дорослих"

Понад два роки Netflix працювали над екранізацією бестселера Елени Феранте "Брехливе життя дорослих". Події відбуваються в 1990 роки в Неаполі — якщо узагальнювати, то це чесна й зворушлива історія дорослішання, яке для головної героїні починається з почутої фрази про те, що вона — негарна... "У Неаполі на початку 1990-х 12-річна Джованна чує, як її батько Андреа зневажливо порівнює її зовнішність із зовнішністю своєї таємничої сестри Вітторії, яку в родині пов’язують з найнепривабливішим. Джованна вирушає на пошуки Вітторії, щоб з’ясувати всі сімейні таємниці".

Режисер серіалу — неаполітанець Едоардо де Анджеліс ("Неподільний"), акторка Валерія Голіно з’явиться в ролі грубої й загадкової неаполітанської тітки головної героїні Джованни. Образ Джованни втілює дебютантка Джордана Маренго.

4 січня

"Ковбой із Копенгагена"


Усе життя цю дівчину із загадковими надприродними здібностями перепродували як талісман, що приносить удачу. Але тепер вона прагне помститися своїм кривдникам, і занурюється в кримінальний світ Копенгагена... Автор кримінального серіалу "Ковбой із Копенгагена" — один з найцікавіших режисерів сучасності Ніколас Віндінг Рефн, який зняв відомі стрічки "Неоновий демон" та "Драйв" із Раяном Гослінгом. Прем’єра серіалу відбулася на Венеційському кінофестивалі цього року.

5 cічня

"Відьмак: Кровне походження"

Приквел серіалу "Відьмак", якого глядач чекав майже два роки. Події розгортатимуться як у відьмацькому світі письменника Анджея Сапковського, але за 1200 років до пригод відьмака Геральта. Головною героїнею стане войовниця Ейле, котра полишила свій клан і королеву, щоби стати мандрівною музиканткою. Однак згодом дівчині доведеться взятися за зброю.

12 січня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.