До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у грудні

У грудні Netflix потішить глядачів прем’ єрами, на які ми давно чекали: це продовження блискучої комедії "Ножі наголо", третій сезон "Емілі в Парижі" та екранізація культового роману "Коханець леді Чаттерлей".

"Ножі наголо-2"
"Коханець леді Чаттерлей"

Екранізація культового роману "Коханець леді Чаттерлей" обіцяє бути найчуттєвішою прем’єрою цієї зими, багато в чому через акторський склад: у ролі сміливої та пристрасної Констанції Чаттерлей — зірка "Корони" Емма Коррін, а в образі її коханого Олівера — Джек О’Коннелл. Нагадаємо, події роману відбуваються в 20-ті роки XX століття. Головна героїня — юна Констанція — виходить заміж за набагато старшого за себе баронета Чаттерлея, та її мріям про щасливе подружнє життя не судилося здійснитися: баронет зазнає поранення в бою і стає прикутим до крісла колісного. Згодом Констанція шалено закохується в молодого єгеря Олівера, що працює в них. На час свого виходу роман став шоком не лише через відверті сексуальні сцени, а й через неприпустиму тоді ідею – жінка здатна сама вибирати, кого любити; жінка має право на задоволення, жінка має право бажати.

Реклама

2 грудня

"Рекрут"

"Рекрут" — це новий шпигунський серіал, що його створив спеціаліст з політичних трилерів, сценарист Алексі Гоулі (State of Affairs). Серіал розповідає про Овена Гендрікса (Ноа Сентінео), молодого й амбітного юриста ЦРУ, якого втягнули в масштабні міжнародні конфлікти після того, як одна з агентів ЦРУ намагалася викрити її зв’язок з організацією та розповісти державні таємниці. У головній ролі — яскравий молодий актор Ноа Сентінео, відомий за романтичними комедіями "Як створити ідеального хлопця" та серіалом "Фостери".

16 грудня

"Емілі в Парижі"

Другий сезон "Емілі в Парижі" закінчився тим, що Мадлен і Сільві посварилися в Savoir, як наслідок — горда француженка пішла, щоб відкрити власну фірму, і запросила Емілі приєднатися до неї. Тож у третьому сезоні на Емілі чекає нова робота — і старі закоханості, Габріель, який тепер знов живе з Каміллою, та британський банкір Алфі. У новому сезоні побачимо всіх виконавців головних ролей — це Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукас Браво та Каміль Раза. Окрім цього, французькі актори Семюель Арнольд, Бруно Гурі та Філіппін Леруа-Больє повернуться в образи колишніх колег Емілі Жюльєна, Люка та Сільві, а британського актора Люсьєна Лавісконта, що грає Алфі, підвищили до штатного учасника серіалу...

21 грудня

"Ножі наголо: Скляна цибуля"

Нарешті ми дочекалися другої частини блискучої комедії "Ножі наголо" з Деніелом Крейгом. У новому фільмі детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) подорожує до Греції, де має розкрити загадкову справу, що за своєю інтригою нагадує сюжет найвідоміших детективів Агати Крісті. "Ножі наголо: Скляна цибуля" може похвастатися розкішним кастингом: до Крейга доєдналась Едвард Нортон, Жанель Моне, Дейв Батіста та Кейт Гадсон. Судячи з трейлеру, у Греції детектива оточуватимуть аж надто колоритні персонажі...

23 грудня

"Матильда"

Уявити грудень і новорічні свята без мюзиклів неможливо, і цього року Netflix підготували дещо особливе. "Матильда" — це фентезійний мюзикл за мотивами роману популярного дитячого письменника Роальда Дала. Твір 1988 року розповідає історію про незвичайну дівчину з яскравою уявою, яка наважується змінити свою долю — і досягає неймовірних результатів. Цікавість до стрічки підсилює й акторський склад: у головних ролях Емма Томпсон, Лашана Лінч, Стівен Грем.

25 грудня

"Білий шум"

Сюжет цієї сатиричної стрічки Ноа Баумбаха ("Шлюбна історія") вас точно здивує. Його головний герой — дивакуватий професор Джек Гледні (Адам Драйвер), який вивчає Адольфа Гітлера у вигаданому "Коледжі на пагорбі". У нього є дружин Бабета (Грета Гервіг) та діти-підлітки. Одного разу професор розривається на частини внаслідок "повітряної токсичної події" — катастрофічної залізничної аварії, що призводить до витоку хімічних відходів у його місті... Варто пояснити, що "Білий шум" — гучний роман американського есеїста Дона Делліло 1985 року, в якому автор-сатирик говорить про ядерну зброю, глобальний тероризм, залежність від технологій та інші не менш актуальні питання. Режисер мріяв екранізувати цю дивну історію понад 10 років, а перші критики, що подивилися стрічку на Венеційському кінофестивалі, називають "Білий шум" напрочуд актуальним фільмом.

30 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.