До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у травні 2023

В травні Netflix робить ставку на яскраві акторські роботи: Дженніфер Лопес грає брутальну кілерку та водночас люблячу матір, а Арнольд Шварценеггер повертається на екрани у супершпигунському серіалі в ролі агента ЦРУ.

"Королева Шарлотта. Історія Бріджертонів"

Реклама

Довгоочікуваний приквел "Бріджертонів", який покаже історію загадкової та іронічної королеви Шарлотти, однієї з найулюбленіших героїнь серіалу. В центрі сюжету "Королеви Шарлотти: Історії Бріджертонів" — становлення королеви. 17-річна скромна дівчина приїжджає в Лондон з північнонімецького герцогства в Священній Римській імперії. Доля та батьки все вирішили за неї — вона має вийти заміж за короля Георга, якого бачить вперше, але він і Шарлотта дійсно закохуються. Головну роль грає дебютантка Індія Амартейфіо, у ролі молодого короля Георга — Корі Мілкріст.

5 травня

"Royalteen: Принцеса Маргрете"

Ще одна захоплива історія про королівське життя. Після скандалу на випускному принцеса Маргрете хоче повернутись до нормального життя. Незважаючи на проблеми в сім'ї, вона старанно вдає, що все гаразд... Стрічка режисера Інґвільда Седерлінда занурює нас в інтриги та таємниці (вигадані) норвезької королівської родини.

11 травня

"Мати"

Рятуючись від нападників, колишня кілерка виходить із схованки, щоб захистити доньку, яку вона покинула багато років тому. Головна роль у цьому бойовику дісталась Дженніфер Лопес, і попри те що фільм наповнений екшеном, глядачі також зможуть побачити більш вразливий та емоційний бік героїні, коли та намагається відновити стосунки зі своєю дочкою. Режисерка стрічки — Нікі Каро: вона працювала над мультфільмом Disney "Мулан" і знає, як створювати сильні жіночі персонажі.
12 травня

"Ви думаєте, що знаєте її: Анна Ніколь Сміт"

Документальний серіал про життя легендарної моделі Анни Ніколь Сміт: від шаленої популярності на піку кар'єри до трагічної смерті. Стрічка Урсули Макфарлейн ("Бути Гарві Вайнштайном") побудована на інтерв'ю з близькими та друзями Сміт — акторки та моделі, зірки журналу Playboy, секс-символа 1990-х, яка трагічно померла 2007-го у віці 40 років.

16 травня

"Фубар"

Людина-легенда Арнольд Шварценеггер повертається на екрани у супершпигунському серіалі Netflix. Шварценеггер грає роль агента ЦРУ, який виявляє, що його плани на пенсію опинилися під загрозою, і тепер йому доводиться братися за нову роботу, яка надто пов'язана з його родиною. Режисер серіалу Нік Сантора зізнається, що виріс на фільмах Шварценеггера і написав сценарій "Фубара" саме для актора, мріючи, аби той повернувся на екрани з цим проєктом. Сам Шварценеггер каже, що це одна з найбезумніших його робіт.

23 травня

"Жертва/підозрювана"

Документальна стрічка розповідає про журналістку Раю де Леон, яка спеціалізується на висвітленні тем сексуального насилля. Вона починає помічати, що одночасно кілька жінок, які повідомляють поліцію про зґвалтування, згодом перетворюються на підозрюваних — і їх звинувачують у неправдивих свідченнях. Журналістка починає власне розслідування, аби докопатися до суті. Стрічка режисерки Ненсі Шварцман показує, як поліція в США дозволяє правоохоронним органам перетворювати тих, хто пережив сексуальне насильство, на злочинців.

23 травня

"Кров та золото"

Відомий німецький режисер Пітер Торварт представляє напружену історичну драму про часи Другої світової війни. В центрі стрічки — німецький дезертир, який намагається повернутися додому в останні дні війни, але його втягують у битву з військами СС, які шукають схованку із золотом.

26 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.