До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів травня

Повернення Арнольда Шварценеггера у трилері "Фубар", приквел "Бріджертонів" та блискучі Вуді Гаррельсон і Джастін Теру у шоу про підводні камені політики Білого дому — в травні поціновувачів серіалів очікує багато цікавого.

"Сантехніки Білого дому"

Реклама

Вуді Гаррельсон, Джастін Теру, Донал Глісон та Ліна Гіді — у цього серіалу зірковий склад, але це далеко не головна причина чекати на нього. "Сантехніки Білого дому" занурюють глядача у захопливе минуле вищого політикуму США. В центрі оповіді — група оперативників (саме їх називали сантехніками), яким було доручено виявляти джерела витоку інформації про національну безпеку і розробити плани вотергейтських та інших таємних операцій для адміністрації Річарда Ніксона.

1 травня

"Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів"

Нарешті ми побачимо один із найочікуваніших серіалів року — приквел "Бріджертонів", який зосередиться на таємницях біографії грізної та іронічної королеви Шарлотти, однієї з найулюбленіших героїнь серіалу. В центрі сюжету "Королеви Шарлотти: Історії Бріджертонів" — становлення Шарлотти. 17-річна скромна дівчина приїжджає в Лондон з північнонімецького герцогства в Священній Римській імперії. Доля та батьки все вирішили за неї — вона має вийти заміж за короля Георга, якого бачить вперше, але він і Шарлотта дійсно закохуються. Головну роль грає дебютантка Індія Амартейфіо, у ролі молодого короля Георга — Корі Мілкріст.

4 травня

"Бункер"

"Бункер" зображує антиутопічне майбутнє, де світ зруйнований та отруєний. Ті, хто вижив, мешкають у гігантському бункері, який займає кілька сотень поверхів глибоко під землею. Чоловіки та жінки живуть у суспільстві, повному правил, які, на їхню думку, покликані захистити їх. Черговий сай-фай-трилер про небезпечне майбутнє, знятий на основі однойменної серії книжок. У головній ролі — Ребекка Фергюсон, зірка стрічок "Місія нездійсненна" та "Дюна".

5 травня

"Королева Клеопатра"

Використовуючи реконструкцію подій та інтерв'ю з експертами, цей документальний серіал розповідає про останню царицю Єгипту Клеопатру та її боротьбу за владу, родину та спадщину. Нове шоу володарки "Еммі" Джади Пінкетт-Сміт стало скандальним ще до свого релізу: те, що роль Клеопатри, яка мала грецько-македонське походження, виконує темношкіра акторка Адель Джеймс, викликало гучні суперечки в Єгипті, а деякі місцеві юристи навіть подали скарги за те, що серіал намагається "стерти єгипетську ідентичність".

10 травня

"Платонічний"

Чарівний комедійний серіал із Роуз Бірн і Сетом Рогеном у головних ролях та у ролі продюсерів. "Платонічний" розповідає про стосунки колишніх найкращих друзів, які наближаються до середнього віку і відновлюють зв’язок після тривалого розриву. Ця дружба стає всепоглинаючою — і дестабілізує їхні життя веселим чином.

24 травня

"Фубар"

Людина-легенда Арнольд Шварценеггер повертається на екрани у супершпигунському серіалі Netflix. Шварценеггер грає роль агента ЦРУ, який виявляє, що його плани на пенсію опинилися під загрозою, і тепер йому доводиться братися за нову роботу, яка надто пов'язана з його родиною. Режисер серіалу Нік Сантора зізнається, що виріс на фільмах Шварценеггера і написав сценарій "Фубара" саме для актора, мріючи, аби той повернувся на екрани з цим проєктом. Сам Шварценеггер каже, що це одна з найбезумніших його робіт.

23 травня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.