До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шалене кохання та скандали: яким буде серіал "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів"

Сьогодні, 4 травня, на Netflix відбудеться прем'єра одного з найочікуваніших серіалів цього року, "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів". Чому він має всі шанси викликати ще більше резонансу, ніж "Бріджертони", — читайте нижче.

Цього року ми зустрінемося з героями "Бріджертонів" двічі. По-перше, на нас чекає третій сезон "Бріджертонів", який зосередиться на стосунках Пенелопи та Коліна. А по-друге, ми нарешті дізнаємося більше про таємниці та біографію грізної та іронічної королеви Шарлотти — в серіалі її грає Голда Рошувель, а в приквелі — дебютантка Індія Амартейфіо.

Реклама

Перший кадр, представлений торік, дав нам змогу зрозуміти, що "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів" буде як мінімум дуже вишуканим та стильним видовищем. На ньому бачимо юну королеву у вишитій бальній сукні з блискучим срібним плащем та в інкрустованому діамантами головному уборі. Вона дивиться в камеру з невпевненим виразом обличчя: ми розуміємо, що героїня починає новий розділ у своєму житті, який змінить хід всієї історії.

У серіалі побачимо кілька нових облич. Це Корі Мілкріст у ролі молодого короля Георга; Мішель Фейрлі в ролі Августи, принцеси і вдови, яка зробить усе можливе, щоб підсилити становище свого сина; і Арсему Томас у ролі молодої Агати Денбері, яка використовує прибуття Шарлотти, щоб знайти власний шлях у вище суспільство.

В центрі сюжету — становлення Шарлотти. 17-річна скромна дівчина приїжджає в Лондон з північнонімецького герцогства в Священній Римській імперії. Доля та батьки все вирішили за неї — вона має вийти заміж за короля Георга, якого бачить вперше, але він і Шарлотта дійсно закохуються. У трейлері показано, як пара, зокрема, обмінюється таємними поглядами під час танцю... "Ти перша у своєму роді, — каже їй леді Денбері. — Ти маєш закріпити свою позицію".

23 березня вийшов повний трейлер, який дає більше уявлення про неприємності, які королева Шарлотта спричиняє при дворі, — наприклад, знаходить в собі сміливість критикувати суворий британський етикет. Також бачимо, що королева опиняється в центрі скандалу через подружню зраду.

Шоураннерка серіалу — Шонда Раймс, яка, власне, і познайомила глядача зі всесвітом Бріджертонів. В режисерському кріслі — Том Веріка, який працював над серіалами "Анатомія Грей", "Скандал" та "Бріджертони", але, мабуть, найбільше відомий за роллю Сема Кітінга, нещасливого чоловіка героїні Віоли Девіс у серіалі "Як уникнути покарання за вбивство".

Що ще очікує нас у "Королеві Шарлотті..."? Серіал покаже становлення Агати Денбері та Вайолет Бріджертон як яскравих дебютанток. Є надія, що в спінофі буде стільки ж скандальних романів і залицяльників — не кажучи вже про сексуальну напругу — як і в оригінальному шоу.

По-справжньому приголомшливими обіцяють бути костюми, над ними працювали художниці Лін Паоло та Лора Фрекон, які раніше створювали образи для героїв "Бріджертонів". Готуючись до знімань, вони не тільки студіювали біографію королеви Шарлотти, але й відвідували виставки, присвячені моді часів Регентства, аби надихнутися епохою.

Спеціально для "Королеви Шарлотти..." художниці створили кілька тисяч унікальних вбрань і ювелірних прикрас. У багатьох сенсах костюми нового серіалу натхнені яскравим та сексапільним стилем "Бріджертонів", але художниці наголошують, що цього разу костюми більше відповідають історизму епохи і тому, що саме носила аристократія при дворі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.