До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний серіал "Пліткарка" повертається

Культовий серіал кінця 2000-х років "Пліткарка", про життя манхеттенської еліти і студентів престижної школи Констанс Біллард в Верхньому Іст-Сайді, повертається на екрани. Оновлений, переосмислений серіал, спочатку знятий по книзі Сесілі фон Цігезар, виходить на HBO Max. Наразі мало що відомо про сюжет, акторський склад та дату релізу, але є інформація, що в першому сезоні буде десять епізодів, а перші сценаристи – Джош Шварц і Стефані Саваж – виступлять продюсерами нового серіалу.

Кадр із серіалу "Пліткарка"

Реклама

Події серіалу відбуваються за вісім років після того, як пліткарку викрили, а блог про життя манхеттенської еліти припинив функціонування. У новому серіалі буде показано нове покоління підлітків приватної школи у Верхньому Іст-Сайді, які також зіткнуться з постійним наглядом з боку блогерів. "Престижний серіал буде присвячений тому, наскільки соціальні мережі і ландшафт самого Нью-Йорка змінилися за минулі роки", – розповідають творці.

Кадр із сериалу "Пліткарка"

Кадр із сериалу "Пліткарка"

Кадр із сериалу "Пліткарка"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.