До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серіал "Статеве виховання" повертається: трейлер третього сезону

Трохи більш як тиждень залишилося до прем’єри третього сезону "Статевого виховання" — серіалу, на який усі ми дуже очікуємо. Учні школи Мурдейл повернуться в клас уже 17 вересня. До речі, в школі з’явиться нова директорка: актриса Джемайма Кірк грає нового директора школи Гоуп Геддон — колишню ученицю, що повернулася до рідної альма-матер з наміром перетворити Мурдейл на передову школу.

Тим часом Отіс (Ейса Баттерфілд) і його друзі переймаються підлітковими секс-експериментами. Ерік (Шуті Гатва) і Адам (Коннор Свінделлс) тепер офіційно пара, а Мейв (Емма Макі) досі не отримала того самого голосового повідомлення. Водночас мама Отіса, психотерапевтка Джин (у виконанні Джілліан Андерсон) чекає на дитину.

Реклама

Також до складу ансамблю цього сезону доєдналися: Джейсон Айзекс у ролі Пітера Гроффа, багатого старшого брата опального колишнього директора школи містера Гроффа, і музикант Дуа Салех у ролі небінарного студента Кела, що опиняється в стані війни з Гоуп через її консервативні погляди. Судячи з трейлеру, в третьому сезоні герої дедалі більше заплутаються у своїх сексуальних і романтичних проблемах — тож цікавіше нам буде розплутувати ці клубки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.