До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші осінні фільми

Осінь – час, коли хочеться загорнутися в теплу ковдру, заварити ароматного чаю й переглянути гарне кіно. То чому б не вибрати кінострічку, у якій ця меланхолійна пора року представлена особливо прекрасно. Vogue.ua вибрав п’ять стильних осінніх фільмів, у героїв яких можна підглянути чимало модних ідей.

Солодкий листопад

Мелодрама "Солодкий листопад" із Шарліз Терон і Кіану Рівзом — один з найжалісливіших фільмів початку нульових. Трагічна історія взаємин цієї пари розвивається на тлі золотої осені, а Терон у кадрі показує, що затишний в’язаний кардиган — річ поза часом і тенденціями.

Реклама

Далеко від раю

"Далеко від раю" — це історія про жінку (Джуліанна Мур), яка дізнається, що її чоловік — гомосексуал, і намагається його вилікувати. Відбуваються події фільму в США 1950-х — консервативному й суворому суспільстві. Осінь у цій драмі особливо чарівна, а образ головної героїні надихне на експерименти в дусі післявоєнної моди.

Ханна та її сестри

Усім шанувальникам моди 1980-х, яка знову актуальна, варто переглянути одну з найвідоміших робіт Вуді Аллена "Ханна і її сестри". Події кінострічки відбуваються напередодні Дня подяки, а головними героями є не лише люди, а й пальта зі светрами.

Диявол носить Prada

Chanel, Prada, Dolce & Gabbana і Valentino — це лише невеликий список брендів, які з’являються в комедії "Диявол носить Prada", що розповідає про старт кар’єри провінціалки Енді Сакс у модному журналі Runway. Відбуваються події фільму якраз восени, а образи його головних героїнь — чудовий посібник з моди нульових.

Осінь у Нью-Йорку

Вайнона Райдер — одна з найстильніших акторок кінця 1990-х, розглядати образи якої в той час — насолода. Зробити це можна у фільмі "Осінь у Нью-Йорку". У кадрі героїня Райдер носить ідеальні мінімалістичні пальта в парі із шифоновими сукнями й грубими чобітьми, а також вечірні сукні з надзвичайною легкістю. І так, без сліз наприкінці фільму ви точно не залишитеся.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.