До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пари закоханих дівчат

2013 року "Золоту пальмову гілку" Каннського міжнародного кінофестивалю отримав фільм Абделатифа Кешиша "Життя Адель". Історія про кохання двох француженок з передмістя Лілля, ролі яких виконали Леа Сейду та Адель Екзаркопулос, мало кого залишила байдужим. Десятихвилинні сцени одностатевої жіночої любові деяких глядачів змусили вийти із залу, а більшість – вперше відкрито заговорити про неї.

Кадр з фільму "Життя Адель"

За пару років до цього на екранах з'явився фільм Хуліо Медема "Кімната в Римі", теж про любов двох дівчат, які зустрілися у місті. Премію "Гойя" за найкращу жіночу роль у стрічці отримала муза Педро Альмодовара, Олена Анайа і героїня кліпу Тімберлейка SexyBack. Після зйомок "Кімнати у Римі" у неї почалися відносини з Тіною Кордеро, художницею по костюмах, з якою вони виховують спільного сина.

Реклама

Vogue UA згадав найстильніші пари дівчат, які люблять одна одну. Серед них: актриса, колишня дружина Джонні Деппа і дівчина Ілона Маска – Ембер Херд і фотограф Тася Ван Рі; актриса Крістен Стюарт, яка сьогодні зустрічається з ангелом Victoria's Secret Стеллою Максвелл, а раніше була зі співачкою і актрисою Соко; модель і актриса Кара Делевінь і солістка групи St. Vincent, Енні Кларк і моделі з обкладинок Vogue Italia, Vogue Paris і Vogue Jappan – Катрін Макнейл і Фрея Беха Еріксен.

Ембер Херд і Тася Ван Рі

<b>Тася Ван Ри42</b>

Крістен Стюарт і Соко

<b>KS42</b>

Кара Делевінь і Енні Кларк

<b>CARA4242</b>

Крістен Стюарт і Стелла Максвелл

<b>stella42</b>

Катрін Макнейл і Фрея Беха Еріксен

<b>кэтрин макнил42</b>

Олена Анайа і Тіна Кордеро

<b>аная42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.