До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі і Опра Вінфрі разом знімуть серіал

Принц Гаррі і Опра Вінфрі об'єднують зусилля, щоб створити серіал про психічне здоров'я.

Принц Гаррі

Принц Гаррі і Опра Вінфрі виступлять як партнери, співавтори та виконавчі продюсери майбутнього документального шоу про психічне благополуччя. Проект буде присвячений як психічним захворюванням, так і психічному здоров'ю, і заохочуватиме чесні розмови на ці теми і допомагатиме тим, кого стосуються ці питання. "Ми сподіваємося, що цей серіал буде позитивним, інформативним і інклюзивним – в ньому ми представимо історії про безпрецедентний людський дух, що бореться з найтемніших місць, і про можливості для нас краще зрозуміти себе і оточення".

Реклама

Принц Гаррі сказав, що "неймовірно гордий працювати разом з Опрою над цим життєво важливим серіалом, який вони розробляли разом протягом кількох місяців". Кенсингтонський палац заявив, що серіал буде оснований на виконаній роботі Гаррі, пов'язаній з психічним здоров'ям, завдяки якій він поділився своїм особистим досвідом і захищав тих, хто "страждає мовчки". Гаррі, 34 роки, відстоював проблеми психічного здоров'я з тих пір, як усвідомив, який сильний вплив на нього справила смерть матері. В одному з інтерв'ю він визнав, що іноді це був "повний хаос", і що "він, ймовірно, був дуже близький до повного зриву безліч разів".

Це не перша ініціатива принца Гаррі, пов'язана з психічним здоров'ям. Разом з герцогом і герцогинею Кембриджськими Гаррі допоміг розпочати кампанію Heads Together – проект, спрямований на те, щоб змінити те, як говорять про психічне здоров'я і зібрати кошти для інноваційних служб охорони психічного здоров'я.

Опра Вінфрі на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

Вінфрі розповіла CBS, що ця ідея виникла з розмови з Гаррі, коли вона запитала його про найважливіші проблеми, що стосуються світу. І він сказав: "Є дві: зміна клімату та психічне здоров'я", – розповіла вона.

"У нас було кілька зустрічей в Лондоні. Я летіла туди з командою, сиділа на сесіях і говорила про напрямки, які ми збираємося розвинути. Ми сподіваємося, що це вплине на зниження стигми і допоможе людям зрозуміти, що вони не самотні", – каже Вінфрі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.