До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Практична магія 2": Сандра Буллок і Ніколь Кідман ведуть перемовини про сіквел

Це офіційно: студія Warner Bros оголосила, що культовий фільм 90-х років "Практична магія" матиме продовження. Перемовини про участь у сіквелі ведуть зіркові виконавиці головних ролей — Ніколь Кідман та Сандра Буллок, які в картині 1998 року зіграли сестер Саллі та Джилліан Овенс, що належать до давнього роду відьом.

"Практична магія"

Нагадаємо, один з найпопулярніших фільмів 90-х років, знятий режисером Гріффіном Данном, розповідає про сестер Овенс, що належать до чаклунського роду. Виховані тітками після смерті батьків, сестри поступово навчилися використовувати практичну магію. Проте жінки роду Овенс страждають на родове прокляття: всі їхні кохані чоловіки гинуть, внаслідок чого вони приречені на самотність. У першому фільмі героїня Буллок випадково випиває зілля та вбиває жорсткого бойфренда своєї сестри, а потім намагається воскресити чоловіка. Свого часу "Практична магія" стала касовим провалом, зібравши у прокаті менше свого бюджету в 70 мільйонів доларів, проте вважається культовою мелодрамою дев'яностих.

Реклама
"Практична магія"

Відомо, що сценарій до нового фільму напише Аківа Голдсман, а Баллок і Кідман виступлять продюсерками. Подробиці сюжету поки невідомі, але цікаво, чи повернуться до своїх ролей легендарні Стокард Ченнінг і Даян Віст разом з Еван Рейчел Вуд? Адже без них цей відьомський шабаш не буде повноцінним. Нагадаємо, що HBO Max також займається створенням серіалу з назви "Правила магії", на основі відомого роману Еліс Гофмана, який лежить і в основі фільму "Практична магія". Що вийде раніше, серіал чи сіквел — будемо чекати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.