До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Шарліз Терон у новому фільмі Netflix

Стримінгова платформа Netflix представила перші кадри нового фільму The Old Guard ("Стара гвардія"), заснованого на однойменному графічному романі. Головну роль у проєкті зіграла Шарліз Терон.

Історія оповідає про групу безсмертних найманців, які здатні заліковувати будь-які рани. Терон грає роль Енді, лідера таємничої команди безсмертних солдат, які століттями захищали світ смертних. Коли про команду дізнаються, новобранець Ніл (Кікі Лейн) мусить зупинити можновладців, які хочуть копіювати й монетизувати їхні здібності. У фільмі також знімалися Марван Кензарі, Лука Марінеллі, Гаррі Меллінг, Вероніка Нго, Маттіас Шонартс і Чіветел Еджіофор.

Реклама

"Я думаю, що багато людей може зв’язати себе із цією історією нині. Ми всі переживаємо періоди, коли просто дивимося на світ і кажемо: „Боже мій...". Ви просто відчуваєте, що штовхаєте камінь вгору, — каже Терон про фільм в інтерв’ю Vanity Fair. — З першої миті, коли я прочитала цей графічний роман, я відчула, що він має величезний потенціал, що він дійсно дуже актуальний і може змусити людей порушувати реальні питання про людське існування".

"Стара гвардія" вийде на Neflix 10 липня, а поки платформа пропонує ознайомитися з Терон і її командою за першими фото.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.