До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Ніколь Кідман і Сара Полсон у фільмі "Щиголь"

Уже 12 вересня у світовий прокат представлять одну з найбільш очікуваних екранізацій десятиліття – "Щиголь" за однойменним романом Донни Тартт. 28 травня перші кадри з фільму ексклюзивно з'явилися на сайті видання USA Today. На фото можна побачити всіх ключових акторів: так, Енсел Елгорт грає головного персонажа Тео Деккера, чия мати гине на початку книжки в результаті теракту в Метрополітен-музеї; Ніколь Кідман – у ролі багатої місіс Барбур, в будинку якої житиме герой; Сара Полсон грає дівчину батька Тео, а Джеффрі Райт – роль наставника Тео і власника антикварної крамниці.

Фото: USA Today MACALL POLAY

У центрі сюжету – дорослішання Тео і його шлях до себе: після загибелі матері він спочатку стає "гостем" у забезпеченій сім'ї жителів Верхнього Іст-сайду, потім занурюється у світ мистецтва у крамниці свого дядька-антиквара; живе в Лас-Вегасі у батька-алкоголіка, потрапляє у кримінальні халепи в Амстердамі... Актори, судячи з коментарів, від зйомок фільму в захваті. Так, Ніколь Кідман називає роман Донни Тартт справжньою "Одіссеєю", і каже, що вирішила під час зйомок віддатися переживанням і потоку історії, яку вигадала Тартт.

Реклама
Фото: USA Today MACALL POLAY
Фото: USA Today MACALL POLAY

Нагадаємо, "Щиголь" опублікували 2013 року, а через рік його автор, Донна Тартт, отримала за твір Пулітцерівську премію. Роман названий на честь картини відомого голландського художника Карела Фаріціуса "Щиголь" – у житті головного героя ця картина відіграє особливу роль. За екранізацію відповідає студія Warner Bros, а режисер – Джон Кроулі. Оператором став знаменитий Роджер Дікінс, який працював над фільмами "Втеча з Шоушенка", "Ігри розуму", "007: Координати Скайфолл" і багато років співпрацював з братами Коенами.

Енсел Елгорт у ролі Тео

В українському прокаті фільм з'явиться 10 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.