До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: яким буде другий сезон серіалу "Вбиваючи Єву"

Хороші новини для шанувальників Фібі Уоллер-Брідж, автора серіалу "Вбиваючи Єву" і однієї з найяскравіших британських сценаристок і актрис: цього місяця стартували зйомки другого сезону серіалу. Один з найбільш обговорюваних серіалів 2018 року, який цього року був номінований на "Еммі", повернеться вже навесні 2019 року. На перших кадрах зі зйомок можна побачити актрис Сандру О і Джоді Комер – а це означає, у другому сезоні повернуться їх героїні, агент MI5 Єва і наймана вбивця Вілланель.

В інтерв'ю британському Vogue актриса Джоді Комер зізналася, що працювати над роллю Вілланель – суцільне задоволення, тому що "її героїня сповнена життя і дуже винахідлива". Деталей про другий сезон ні актриса, ні шоураннер Фібі Уоллер-Брідж не повідомляє, але точно відомо, що він почнеться там, де закінчилася восьма серія першого сезону. Також відомо, що зйомки другого сезону триває в Лондоні, Амстердамі і Парижі, і що він буде довшим від першого як мінімум на 2 серії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.