До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Джулія Робертс у серіалі "Повернення додому"

Уже цієї осені канал Amazon представить новий серіал психологічний трилер "Повернення додому", головну роль в якому зіграє Джулія Робертс. Режисер проекту Сем Есмайл, який працював над популярним серіалом "Містер Робот". Джулія Робертс, з свого боку, не тільки зіграє в проекті, а й спродюсує його.

Джулія Робертс в серіалі "Повернення додому"

Героїня Джулії Робертс соціальний працівник на ім'я Гайді, яка служить в секретній урядовій організації і допомагає солдатам реабілітуватися після війни. "Повернення додому" фактично документальна історія. Серіал знятий на основі популярних в США серії подкастів порталу Gimlet Media. Подкасти присвячені соціальним питанням і основані на інформації з підслуханих розмов, сеансів психотерапії і телефонних дзвінків. Для телебачення матеріал адаптували автори подкастів, журналісти Міка Блумберг і Елі Горовіц.

Реклама
"Повернення додому"

Для Джулії Робертс це особливий проект: вона майже не знімається в серіалах, виняток становить лише проект "Звичайне серце" на каналі HBO міні-фільм про активістів, які намагаються привернути увагу до проблеми СНІДу в 1980-ті роки. Також в "Поверненні додому" з'явиться Сісі Спачек, відома за фільмами "Керрі", "Пустки" та "Прислуга", і Боббі Каннавале виконавець головної ролі в "Вінілі" Мартіна Скорсезе.

"Повернення додому"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.