До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Алісія Вікандер в трейлері "Лари Крофт"

"Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" – один з найпопулярніших фільмів 2000-х років. У березні 2018 року на екрани виходить третя частина фільму: Анджеліну Джолі, яка грала Лару Крофт в перших двох частинах, змінила Алісія Вікандер. Прихильники стрічки спочатку скептично поставилися до такого рокірування – та якою Лара Крофт вийде у витонченої молодої актриси родом зі Швеції, можна побачити вже зараз у першому трейлері картини.

Дія стрічки відбувається через сім років після зникнення батька Лари, а героїню Вікандер чекають небезпечні пригоди в Японії. В інтерв'ю журналу Vanity Fair Алісія Вікандер зізналася, що щаслива грати Лару Крофт. "Коли мені запропонували цю роль, я дуже зраділа, тому що Лара Крофт – культовий персонаж. Вона – рольова модель молодих дівчат. У неї неймовірний набір якостей: вона жорстка, при цьому вразлива й здатна надерти дупу будь-кому. Лара дуже відрізняється від моїх минулих ролей".

Реклама

Читайте також:

"Велика маленька брехня" названий найстильнішим серіалом року

Як змінилося життя Анджеліни Джолі й Бреда Пітта за минулий рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.