До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер фільму "Номери" за п'єсою Олега Сенцова

На Берлінському кінофестивалі з аншлагом минула прем'єра української кінострічки "Номери", а перший трейлер вже зараз можна побачити на Vogue.ua. Нагадаємо, над фільмом працювали два режисери – Ахтем Сейтаблаєв та Олег Сенцов, робота над стрічкою тривала в листах, поки Олег перебував в ув'язненні в Росії.

"Номери" – історія про ув'язнене суспільство, яке намагається побороти свої страхи і здобути волю. У світі номерів все підпорядковується суворій системі і верховному правителю Нулю. Десять героїв вже звикли бігати по колу і робити все відповідно до Книги правил. Але життя змінюється з появою нового жителя, якому не відомі чинні закони. У головних ролях: Олександр Ярема, Ірина Мак, Віктор Жданов та інші актори.

Реклама
Кадр з фільму "Номери"

Тиждень тому фільм показали в межах програми Berlinale Special ювілейного Берлінського кінофестивалю. Рецензії на "Номери" вже вийшли в авторитетних виданнях Screen Daily і Cineurope, чиї автори відзначають візіонерство історії, написаної Сенцовим ще 2011 року, до його ув'язнення. Фільм знятий у співпродукції України, Франції та Чехії, а в українському прокаті з'явиться восени 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.