До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер фільму "Диво-жінка 1984"

Студія Warner Bros. представила перший трейлер фільму "Диво-жінка 1984". У ньому Діана Прінс у виконанні Ґаль Ґадот бореться з новими ворогами, Максвеллом Лордом і Гепардою, і зустрічається зі своїм "воскреслим" коханим Стівом Тревором (його грає Кріс Пайн). Довгоочікувана прем'єра другої частини "Диво-жінки 1984" відбудеться 4 червня у всьому світі.

Нагадаємо, що режисерка Патті Дженкінс перенесла дію фільму в 1980-і роки. Продюсери кажуть, що "Диво-жінка 1984" – самостійна стрічка, не пов'язана з першою частиною, представленою 2017 року. У центрі сюжету – Максвелл Лорд: він шукає магічні артефакти, які допомогли б йому набути сили, і обіцяє Діані Прінс воскресити Стівена Тревора, якщо та допоможе йому. Нагадаємо, перша частина "Диво-жінки" заробила в прокаті більше 800 мільйонів доларів з бюджетом у 150 мільйонів і стала найкасовішим ігровим фільмом, поставленим жінкою-режисером.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.