До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший тизер Loro – нового фільму Паоло Соррентіно

Паоло Соррентіно, один з найвідоміших італійських режисерів, автор фільмів "Велика краса", "Молодість" і серіалу "Молодий тато", випускає новий фільм – "Лоро". З італійського це перекладається як "Вони", а сам фільм розповість історію одіозного італійського політика Сільвіо Берлусконі. Головну роль зіграє улюблений актор Соррентіно – 59-річний Тоні Сервілло ("Велика краса").

Тоні Сервілло в ролі Сільвіо Берлусконі

Деталі про сюжет Соррентіно поки не повідомляє, та тизер фільму вийшов дуже ефектним. У ньому Берлусконі сидить спиною до камери, а голос за кадром каже: "Чого ви очікували? Що станете найбагатшим в країні? Станете прем'єр-міністром і всі будеть без тями від вас?". На що Берлусконі відповідає: "Саме цього я і очікував". Соррентіно розповідає, що фільм зосередиться на приватному житті політика зі скандальною репутацією – зокрема, режисер включив в нього сцени вечірок, що проходили на віллі Берлусконі.

Реклама

Сам фільм вийде в двох частинах – режисер зізнається, що матеріалу виявилося занадто багато. З чуток, прем'єра запланована в рамках Каннського фестивалю в травні, а в світовий прокат Loro вийде восени.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.