До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: серіал про Крістобаля Баленсіагу

У мережі з’ явилися перші кадри іспанського серіалу Balenciaga, що розкаже про легендарного кутюр’ є Крістобаля Баленсіагу. За виробництво шоу відповідає стримінговий сервіс Disney+.

Наразі Disney працює над створенням драматичного серіалу для Disney+, який має робочу назву Balenciaga. Шоу із шести епізодів розкаже про Крістобаля Баленсіагу — сина швачки та рибалки, який використав свій талант, працелюбність та бізнес-чуття й став одним з найвидатніших дизайнерів усіх часів.

Реклама

Головну роль у серіалі зіграє іспанець Альберто Сан Хуан. Також у серіалі з’являться Белен Куеста ("Паперовий будинок") і Джемма Вілан ("Гра престолів", "Вбиваючи Єву"). Белен Куеста зіграє Фабіолу де Мора і Арагон до того, як вона стала королевою Бельгії. Крістобаль Баленсіага розробив їй весільну сукню в 1960 році. Белен Куеста дістала національну кінопремію Іспанії "Гоя" за найкращу жіночу роль у фільмі La Trinchera Infinita.

Про вихід серіалу Disney оголосив у листопаді 2021 року. Знімання розпочалися в червні 2022-го й триватимуть до осені. Основні локації зосереджені в Іспанії та Франції, а над проєктом працюють понад 100 професіоналів і 2000 статистів.

Фото: instagram/cocochanelando

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.