До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів червня 2023

Повернення Саманти у другому сезоні "І просто так..", серіал про аварію на Фукусімській АЕС та другий сезон блискучої драми "Ведмідь" — серед найцікавіших серіалів червня.

"Ті дні"

Реклама

Серіал розповідає про аварію на Фукусімській АЕС, що сталася в березні 2011 року. Трагічні події подані з точки зору трьох людей, дотичних до катастрофи — хтось вважає їх героям, а хтось звинувачує в усьому: це співробітник Токійської енергетичної компанії, людина з команди АЕС, а також уряду Японії.

1 червня

"Ідол"

Найзірковіший серіал цього літа розповідає історію молодої попспівачки Джоселін (Лілі-Роуз Депп), яка переживає нервовий зрив та аб'юзивні стосунки з власником модного нічного клуба в Лос-Анджелесі та лідером таємного культу (його грає The Weeknd). Працював над "Ідолом" Сем Левенсон, який зняв одну з найпопулярніших підліткових драм останніх років — "Ейфорію" із Зендаєю у головній ролі.

4 червня

"Засновано на реальних подіях"

Кейлі Куоко та Крім Месін грають американську пару, що буквально захоплена історіями про вбивства. І коли поруч із ними стається жорстоке вбивство, жінка вмовляє чоловіка запустити власний подкаст та спробувати розкрити цю справу, ставши відомими на весь світ. Блискуча комедія, яка іронізує з приводу захоплення сучасних людей кримінальними серіалами та подкастами.

8 червня

"Переповнена кімната"

Новий серіал-антологія Apple TV, кожен сезон якого буде присвячений окремому сюжету, а загалом всі сезони розповідатимуть про людей із психічними розладами.

Головні герої першого сезону — Денні Салліван, чоловік із розладом множинної особистості, та Рія — лікарка, яка намагається йому допомогти, а паралельно розібратися із власним життям. Літературною основою сценарію став відомий роман Деніела Кіза "Таємнича історія Біллі Міллігана". В головних ролях першого сезону — зірка "Людини-павука" Том Голланд та Аманда Сайфред.

9 червня

"Ведмідь"

"Ведмідь", одне з найгучніших шоу минулого року, яке розповідає про непросту долю талановитого молодого шеф-кухаря, повертається з другим сезоном. Джеремі Аллен Вайт, який отримав за "Ведмедя" "Золотого глобуса", знову з'явиться у ролі Кармі Берзатто, харизматичного шефа, який бореться зі стресом від несподіваного керування рестораном, що зазнав труднощів. У другому сезоні Кармі перетворить сендвічну свого брата на справжній ресторан.

22 червня

"І просто так..."

Кері возз'єднується з Ейданом, стосунки між Мірандою та Че загострюються, дочка Шарлотти Лілі заявляє, що готова втратити цноту — це далеко не все цікаве, що очікує на нас у другому сезоні "І просто так...". Всі, хто не міг уявити собі "І просто так..." без Саманти, мають привід для радості: героїня Кім Кетролл повертається з невеликим епізодом. Відомо, що вона знялася в сцені трансатлантичного телефонного дзвінка між Керрі в Нью-Йорку та Самантою, яка, як ми пам'ятаємо, переїхала до Лондона.

23 червня

"Перехоплений рейс"

Семигодинний рейс із Дубаї до Лондона захоплюють невідомі. Сем Нельсон (Ідріс Ельба), досвідчений корпоративний переговорник, вирішує застосувати свої професійні навички, щоб домовитися з терористами та врятувати всіх на борту. Спостерігати за тим, що відбуватиметься у наступні сім годин, неймовірно цікаво.

28 червня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.