До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Деніел Крейг у фільмі "Ножі наголо: Прокинься, мрець"

Продюсери представили перший кадр зі знімань третьої частини детективної комедії "Ножі наголо". Стрічка вийде у прокат тільки 2025 року, проте вже зараз команда стрічки підігріває інтригу: на першому чорно-білому кадрі зі знімань фільму, який отримав назву "Ножі наголо-3. Прокинься, мрець", бачимо Деніела Крейга в ролі елегантного детектива Бенуа Блана. Герой вбраний у розкішний костюм-трійку та загадково дивиться вдалечінь.

Деніел Крейг у фільмі "Ножі наголо: Прокинься, мрець"

Подробиці сюжету продюсери тримають у таємниці, проте відомо, що в "Ножі наголо. Прокинься, мрець" ексцентричний детектив Бенуа Блан знову розкриватиме вбивства в оточенні колоритних персонажів. Окрім Крейга, у третій частині нас очікує абсолютно новий акторський склад, зокрема, це Керрі Вашингтон, Ендрю Скотт і Кейлі Спені, а також британський актор Джош О'Коннор, зірка фільму Луки Гуаданьїно "Суперники". Ходять чутки, що Том Гарді та Ліндсі Лохан також ведуть перемовини про те, щоб приєднатися до них.

Реклама

Якщо про сюжет поки відомо зовсім мало, то маємо змогу хоча б розшифрувати назву третьої частини. Англійською мовою фільм називається Wake Up Dead Man — ця фраза походить від гіта гурту U2 1997 року, тоді як основна назва фільму Knives Out відсилає до треку Radiohead 2001 року.

Стрічка "Ножі наголо-3. Прокинься, мрець" вийде на Netflix у 2025 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.